- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Рисунки :]
----------
Кеца рулира![]()
Треа и аз да почна да драскам по малкоЧе съм забрайла да рисувам
![]()
Втората и последната ме радват най-много.
Кецът и червейчето са страшни, браво, браво![]()
Леле,сега като се загледам..Първоначално написано от naia
ужас..ще го доопрая,ако мога
не ми харесват... нищо нямаше да ти попречи да ги нарисуваш на обикновен лист с молив. пък и половината не са добре нарисувани. скейтъра не е саразмерен и е страшно изгърбен, та чак е грозно, защо си написала кецки, като е само един?! а и не е нарисуван добре, лицето на мацката не е саразмерно... ангела е прерисуван нали? виждала съм абсолютно същото в нета, това от 6ти ти клас не е направено добре, никаква хвърлена сянка, светлосанката не е добра пък да не говорим за фона, банана също не изглежда добре, тигър е по-добре нарисуван от мечо пух, ама той мечо пух и аз не мога да го нарисувам свястно, пък графита си е графит![]()
dobre sa siiiiПървоначално написано от Анонимко
обичкам си наскоОо!!
![]()
Че аз не се занимавам кой знае колко многоПросто обичам да рисувам и реших да постна някои..а и на у-ще не мога да си носа всеки ден,когато ми се дорисува блоков лист..а и като казах някои са прерисувани
написала съм кецки щот така си искам..баси вече ще ми държите сметка и кво да пиша ли?
Kъв блоков лист? Купи си скицник.Първоначално написано от Under_my_skin
Аз си взех един за 12лв. 120 листа А4 супер добър кадастрон от едно магазинче на Кракра
бравооо =D> много са готини продължаваи ж същия духуспехчета от мен
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Ееее вие пък!
За човек,който не се занимава само си рисуване това си е супер!
Браво сладур![]()
Познавам човек, който играе баскет, учи в строителния, тича по жени, вари ракия на село и рисува с кефПървоначално написано от Mimka_sweet
Да се научиш да рисувам добре значи да се научиш да рисуваш с кеф.
Ангела е уникален, харесва ми.Браво =D>
Имаш дарба, etc ако си ги рисувала ти..
Разбира се,че съм ги рисувала аз..Само последното не съм,ама си написах..Радвам се че са ви допаднали
![]()
П.П-аз съм диди_тронка,ама имам две регистрации и ме мързи да влизам с другата
П.П.П-прав/а си,мога да си купя блокче.Но мислиш ли,че ми се занимава секи ден,когато ми се дорисува да си нося...а аз вкъщи няма да седна да рисувам сиг..да не говорим,че се мачкавсе пак мерси,че си отделил толкова време да напишеш,разгледаш и т.н
bivat bravo![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Оу Диди рисунките са мн якиТреа и на мене да ми нарисуваш некоя
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Ооо,лалока,ти си тука![]()
Дай да усереме темата щот е на Ди![]()
Рисунките са якиии
![]()
Bravo =D> super sa!
Ima6 talant
No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!
Харесват ми... А уча в художествената![]()
![]()
![]()
LaraFairie Photography ...
ne kolkoto tebeПървоначално написано от naia
Ей, браво бе![]()
Много са добри...а след време и ще се усъвършенстваш![]()
What you give is what you get!
ахаха да ве...аз не съм рисувалаа от има-нЕма половин годинаъм..то просто ей така за кефа : р
Якии саа,само за Мечо Пух не можеш да ми прайш конкуренцияя![]()