- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми моля ви ама много ви моля
Имам един проблем аз не сам мноо навътре с нещата около секса на 16 съм и ся си хванах мноо яко гадже а тя е навътре с нещата около секса и искам да не е разочаровам когато го правим.
Как да премина кам 2-рия тек смисъл праря и първи тек и после кво смисъл отивам се мия по4ивам ли си 5-10 мин или слагам директно груг презерватив или нещо друго моля ви помогнете ми вие сте моето спасение моля ви Благодарско предварително
Слагаш друг презерватив естествено-стария вече е изсъхнал и ще се скъса.А относно почивката-зависи за колко можеш да започнеш да правиш секс.
за презерватива знам просто питам момчетата как преминават към втория тек дали си почиват или директно слагат друг презератив някакав савет който да ми е от полза
Направи малка почивка от поне 10-15-тина минути.
През това време нещо я заиграй, милвай я, цункай я и т.н.
Вкарайте си някаква любовна игра, примерно с моята пр-ка в събота послдно тя ми се прави на монахиня и аз я сгащих и... мн яко беше и тя свърши и аз и.. а бе хепи едн ;р
Звучи смешно, ама момичетата го намират за мн забавно да се филмирате и разнообразявате.
Иначе малка почивкаАко е мн мн разгорещена вече може по-малка почивка, ако усетиш, че и тя иска поне 15 мин
![]()
Napulno saglasna samПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Докато почиваш-френса любов пич, т'ва му е майката. Хем почиваш, хем на мацката и е кеф, хем го дигаш и си готов за 2-ри тур![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ако не сте много изморени и нямате нужда от почивка, отново се награбвайте, ако ли сте се поизморили- малко почивка и пак![]()
emi brat po4ini si 10 min dokato si po4iva6 si igrai s nea vazbodi q na maks za da e po qkoae uspeh
е тва ми е много страно!?
Кво означава "втори тек" бе хора ?
Тва според мен са, някак си детски работи ?
Аз никога не повтарям.
С изключение на 1-2 случая, най-много. Когато съм свършил прекалено рано и съм видял че приятелката ми, много иска още.
Но дори и в такъв случай, просто не мога веднага. Отивам измивам си го ,минават още 15-20 минути и чак тогава мога да го дигна пак и то не както трябва.
И ми е безкрайно неприятно и безинтересно.
Но съм напълно убеден, че това не ме прави "слаб любовник" или нещо пдобоно, дори напротив.
абе мани ги тия ко ти говорят бе пич сваршваш миеш се и ако не ти е паданал слагаш нов кондом и я почваш пак ако не моеш почиваш и тогава ако ти е паднал тя тря сама да се сети те възбуди ако не с сети хахи казваи да кляка и така арЕ спукАи я
\
/
![]()
Първоначално написано от unexisting
Хех т'ва ми допада ;) Така наречения втори тек ако е и супер дълъг ... става ужасно .. то вече не е секс ами мъчение.
Пък за почивката .. кой както може ;) Има хора дето си почиват, има и такива дето не им е нужна почиФка ;)