.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: HelpZ

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

HelpZ

Хора имам нужда от ОГРОМЕН СЪВЕТ...Значи в момента ходя с едно момче от даскало вече 6 месеца...и в началото нямаше проблеми,но после....Неговите бивши разбраха за мен и...едната ме тропа,другата ще скочи ме набие...всяка ме гледа на кръв...А аз не съм такъв човек,който понася да е ненавиждан от останалите...пък и той ся е 12 клас и...др година.... PLS HELP ME

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Guest
    stoi si s gadjeto. prosto mu obqsni za kvo stava vapros. 6 meseca sa mn vreme.. ne si preebavai priqtelq prosto mu obqsni toi 6e se opravi s tqh

Супер фен
    ami tyi e kat hoi6 s batkufci

Град
    РЮАР
    Защо не седнете ти, гаджето ти и онея другите, които те гледат на кр1в и не поговорите е това немога да разбера.
    Нужно ли е да стават такива проблеми и при мене беше така..

Примерно: Давам просто случка пример !
    Момиче : Криси
    Момче: Ники
    Момиче 2 : Никол
    Ники к1са Криси, защото харесва Никол, но Криси неможе да се примири с случилото се и т1рси вината в Никол.И почва да и налита да я бие, ругае и прoклина.

The End...

Не виждам смис1л ... гаджето ти ги е ск1сал онея, защо те т1рсят вината в теб а не в самите себе си.Не могат ли да се замислят малко...
    Ако п1к не стане не се отчайвай живот-а прод1лжата има много други момичета.. спокс ... живота те п1рва започва за теб..

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    1. Ходиш 2-3 месеца на тренировки по борба или бокс .
    2. След това ще си спокойна че няма да ти кажат и дума.
    надявам се да съм ти помогнал.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    живота те п1рва започва за теб..

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Да ти не пука.Ляв ляв и един як десен.Ония двете да ходят на сещаш се каде.Гледай да те не сбарат заедно.
    Не си заслужава да се разделяш с гаджето заради тия.По-добре сподели с него ако мислиш, че няма да се справиш.Той ще оправи нещата.

Мега фен
    Град
    София
    Еми 6 месеца са ДОСТА време и не е редно да скъсате эаради теэи момичета!Не им се давай,в никакъв случай не покаэвай че те е страх или пък че ти е кофти,эащотот така много по-лесно ще бъде эа тях да те надвият! А ти не мисли эа догодина ,а эа сега! А и в крайна сметка в момента той е ТВОИ,скъсал е с тях и вината си е тяхна!
    Но основният ми съвет е -не им покаэвай притеснението си!
    Късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми 6 месеца са ДОСТА време и не е редно да скъсате эаради теэи момичета!Не им се давай,в никакъв случай не покаэвай че те е страх или пък че ти е кофти,эащотот така много по-лесно ще бъде эа тях да те надвият! А ти не мисли эа догодина ,а эа сега! А и в крайна сметка в момента той е ТВОИ,скъсал е с тях и вината си е тяхна!
    Но основният ми съвет е -не им покаэвай притеснението си!
    Късмет
    Подкрепям
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Въобще не обръщай внимание на клюки, интриги и заплахи.Ако дойде и наистина има смелостта да те бие-защитавай се и я набий ти.

Ся не знаеш кво да праиш, но като ти опре ножа до гърлото (образно казано) ще ти идват идеите като на филмова лента. Дръжте се заедно, искай му помощ, когато е необходимо, не вярвам, че ш'ти откаже.

И според мен поговори с него,обясни му как стоят нещата,но БЕЗ ДА СЕ КАРАТЕ!Просто поговорете .. ако трябва той да говори и с тях!Но не се разделяйте .. това е половин година време.Не е с теб ей така,нито пък ти си с него ей така,нали??Поговорете и заедно ще решите проблема с бившите му.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Е виж ся, ако приятелят ти е бъзльо, нещата ш' започнат да клонят в съвсем, съвсем друга насока и КРАХ! Нещата неа се опраят само с твоята "борба" за Мир, Любов и Щастие. Ае успех.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Ко та и*е за тия патки? Те с нищо не са повече от тебе! Горе главата остави ги да ти завиждат! Ignooooore
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си