- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поетичен порив
Тези стихове аз пиша във захлас
душата ми обсипана е със елмаз...
на тази грозна курва дребна,
сливата ще й поебна ( cherninka )
И Сифилис и Ганореа, Косопад
ще ме засипят като водопад.![]()
Съветчо се опитва да римува,
но на жалкия си мозък той робува.
Между стени невидими затворен,
мисли се за непокорен.
Във форумчето се ебава,
честично с някоя крава. ( т. 11 )
БАЙО сладко сладко на реферче се прави,
с нещастното педерасче обича да се обяснява тра ла ла
и идва koalka или Aleandra с точка 11-та и сичко замира.
![]()
End of story.
п.п.: хаха Съветчо ме вдъхнови с оная негова тема и не се сдържах сори.Всяка прилика с действителни лица е напълно случайна ! Никой да не се обижда щото не е тва целта.
( особено черинка щот май малко прекалих
)
По голем смешник от тебе просто няма в този форум.
Не стига че няма рима, п1к и е толкова т1по и залухаво че прост бива бива толко т1по ма ти прекаляваш...![]()
Много по-яко от поезията на ХодещСъвет от преди малко.До не се надпреварвате за по-готино стихотворение.Поне заглавия им дайте.
Как ш1 ням1 рима бе ?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Ае са не ми го връщай за оня ден дет ти казах че си тъпа че пишеш "1" вместо "ъ". И не се подигравай на творчеството ми ! Дем бич.
Хаххаах![]()
Дигитал, не мислех, че и ти ще се изцепиш с някоя от тези простотии. Поне тебе те имах за що-годе свестен човек.
Нужна ти е по-добра подготовка за нещо такова, защото изреченията ти са някак простовати, и също толкова простовато са свързани едно в друго.
Следващия път внимавай кой как и с кво обиждаш, защото нещо авторитета ти пада на долу.
Добре бе, мама му стара, само ти в целия форум не разбра че не с1м момиче, а момче.. тц..тц..тц..
...aa аз не вр1щам на никои да нищо, не с1м отм1стителен човек.Станалото станало забравям за случая и това е...![]()
сори мацко кофти ден. а иначе на бързо го сътворих за има няма 3 минути - Съвета ме вдъхновиДигитал, не мислех, че и ти ще се изцепиш с някоя от тези простотии.![]()
Еми тая иэцепка покаэва колко ти е акъла ,а да не говорим колко си неграмотен![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Кажи му Digital и недей да го обиждаш повече...Първоначално написано от Presley`n`Sum
Mnogo me kefi lichnoto ti tvorchestvoПървоначално написано от Digital
![]()
Napulno opisva situaciata vav foruma :P
абе я духайте![]()
ХАХАХАХА ПАДНАХ ОТ СМЯХ само накрая малко се губи римата![]()
![]()
![]()
Да нали. Ама май тряяше да го пусна като гост че тука некви путки ме налазиха да ме гаврятПървоначално написано от Анонимко
Жестоко съм ви обидена, лош, диги, и още един имаше (не помня кой беше).
Повече няма да чета ваши теми!
хъх.