zdraveite imam edin vypros kym vas vinagi li kogato edno momi4e e detstveno mu te4e kryv i ako da tova moje li da nakara mom4etata da im stane gadno??![]()
6to da ni e gadno to da ne te4e 1 litur kruf be..te sa nqkolko kapki
не е засължително да ти тече кръв изобщо, зависи от много неща
На мен не ми тече 1-я път и аз нз защо
офффффф има 1000 теми по тоя въпрос. използвай търсачката. аз само съм писал 2-3 пъти по тая тема. Но ае да ти отговоря - НЕ тече винаги кръв ( а защо - потърси и ще прочетеш ) или ако потече - не не ни е неприятно![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
НЕ винаги тече :P Е чак пък да му стане гадно .. не вярвам.А и тече малко..няма да ти изтече кръвта,спокс
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
ae za6to da mu stava gadno toi ako q obi4a imali zna4enie dori 1lit1r da te4e...ama kakto i da e to av6te predstavi tyka koga i skogo se pravi sex sa razli4ni it moite kato gledam. . .
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
Не, при всеки е различно. При мен например нямаше. А относно втория ти въпрос- не мисля, че има от какво да им е гадно, пък и, ако евентуално има кръв, тя е няколко капки, да не е цял вир...
.................. А случайно ако тече много ми останаха още патрони от ловния сезон.. ела ще те оттърва от мъките!!!!!
Първоначално написано от nevena
Еми ако тр1гне да те "отваря" нормално е да тече и не мисля че ще му стане гадно, а даже ще му б1де чест ( поне за мен е така )..
Ако момчето не знае какво прави и какво предизвиква, както и ако е днуслив ала-бала...
Не би трябвало да им стане гадно, все пак това е нещо нормално.Но е твърде възможно кръв да има-да.
в около 2% от слу4аите кръв няма кръв изобщо, а в 5%от слу4аите те4е бая кръв.
В останалите 93% не те4е, а капе.
на някое страхливо мом4енце вида на кръвта може да го шокира и травмира.
Но един Мъж не може да се шашка от такива неща.
em az naskoro otpushih priqtelkata si i imashe krav i vtoriq pat pak imashe poohlepahme malko legloto ama posle go izbarsah i si4ko si e 0k neteka mn ama i tova ne me pritesnqva ne sam gnusliv nito nishto ama naistina si e 4est da znaesh 4e si i parviq i 4e shte te pomni vinagi![]()
http://www.teenproblem.net/s/739.htmlМит 1 - Ще тече много кръв,ще оцапа чаршафите ако има такива и въобще всички ще изглежда като Бейрут от началото на 80-те години.
Няма нищо такова,направих средно изчисление на девствениците с които съм бил и установих че 75-80% не кървят.Малко объркан от тези цифри се консултирах с един приятел-"колега" в общуването с девствени девойки и той посочи същите цифри.Недоверието все пак ме отведе при гинеколога от който дойде потвърждението.
Чети и се рови!![]()