Имах си приятел 3 месеца но се разделихме,поне доста често се карахме и на него му писна постоянни кавги за глупости...бяхме разделени за около 2 седмици...аз много държа на него,а по неговите думи и той на мен...преди няколко дена се събрахме отново като решихме да си дадем шанс....проблема идва от там,че той иска да го държим в тайна...например днес най-добрият му приятел като му се обади и той му вика 'кво правиш' и приятелят ми вика 'еми нищо' и ония му вика 'с кой си бе' и моят приятел му отговори 'с никой не съм' ... после го попитах защо не му каже,че отново сме заедно..викам му -> ОК за другите нека да не знаят,но Той ти е най-добър приятел от деца,защо поне на него не му кажеш,все някога ще разбере' и той се опита да скрие,но в крайна сметка разбрах,че най-добрият му приятел е против връзката ни бил му казъл 'вие толкова трудно се разделихте,подобре дори да ти липсва не се захващаи с нея само ще се затормозите и 2мата,няма смисъл' ...мен ми стана много гадно че гаджето ми го крие и отделно,че неговия най-добър приятел пред мен е много миличък и никога не е е показвал апатия към мен,даже напротив мислех че съм му симпатична... гаджето ми ми обеща,че щял да му каже само че все още не бил готов за това...моля ви кажете ми какво да направя,понеже знам колко е важно мнението на пряителите и знам как човек се влиае от него...неискам пак да се разделим и то защото приятелят му не одобрява идеята пак да пробваме...
/бтв аз съм пробвала преди да стана пряителка с най-добрия му авер но нищо не става понеже той е по...стеснителен може би.. и като се видим все с усмивка все ми говори,но по чат неможем да захванем обща тема-абе не сме приятели с 1 дума/