- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпчици по пениса и тестесите.
Mojesh da si napravish tejka travma za cial jivot .... mojesh da si opropastish sexualnia jivot... moje i nishto da ne ti stane ..... no kato znam kak se vmania4avate na tazi tema malko veroiatno e da ne si napravish problem ....Първоначално написано от Анонимко
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
благодаря
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
тез пъпки са комплекс бе докторе кажи как да ги махнат момченцата![]()
basi tupite pupki be ora :> tfa e basi tupotiqta i az gi imam ot mn vreme ..predi ne mi pukashe ama sq ze che me fana baze neshtut da se mahat daite nqkfa pasta da probvam s neq 4e me e sram i na lekar da ida![]()
ми да споделя с вас скромният си опит...
значи бях на лекар, и ми казаха че имам молуск...меко казано ми се е.а ма...та докато търпях да ги махнат тези пъпчици (молуск). Следва седмица поне без секс, мазане с антибиотик и йод...![]()
хоп хоп....нека да не плашим децата и да не говорим наизуст!Първоначално написано от martinnnn
това за което вие говорите е вирусна инфекция. засяга деца, рядко пубери със смутен имунен отговор и на практика никога зрели хора.
това което се коментира тук е ФИЗИОЛОГИЧЕН НОРМАЛЕН процес, а не частна патология с вирусна генеза.
предполага се, че пишещите тук са над 12 годишни и ако до тогава не им е бил открит "молуск" малко вероятно е във фазата на съзряване да развият инфекцията. освен това тя има специфичен вид много ясна и типична локализация и е рядкост да остане незабелязана.
нямам време и желание да превеждам спец литератута за да ви убеждавам (но ако има интерес ще направим цяла спец тема по въпроса!) но за да се убедите сами що е то горенаречения "молуск" просто копнете и сложете в някоя търсачка това:
Molluscum contagiosum
съвет: търсете сайтове с "картинки" и с гарантирана научна стойност, не научнопопулярни статии
тези пъпки същите ли са като останалите, които излизат по време на пубертета? като тези на лицето например? и ако да, не могат ли да се мажат с тези мазила против акне, примерно![]()
Аз съм на 28 години и също имам от този молуск - няколко пъпчици ниско доле по корема, в окосмената част. Как се заразяваш от това нещо?
Тези белите пъпчици дето всички ги имат се махат с спирт и йод опит го знам... без никакви кремове и бози аз моите си ги махнах с йод и спирт![]()
Първоначално написано от batkodoki
Пич въобще не знаеш за какво става въпрос така че си замълчи с тоя Molluscum contagiosum, това е много по- различно от проблема който обсъждаме в тази тема!
Да , и ви казах как се лекува проблема с белите пъпчици малко по горе !
Такааа лоша работа гледам сега 4е и аз имам съ6тите бели ситни пъп4ици по ръба на глави4ката на пениса не6то подобно като на оная снимка .. опитахсе един път да ги махна но мн боли.. Няма ли някакво ре6ение на проблема мехлем или не6то нз .. по4ва да ме избива на комплекс на 17 години съм
![]()
ее, начи..всички имате еднакви пъпки! всеки трябва да отиде на лекар. това че някой от вас има еднакви пъпки с някой друг и се маже с някво лекарство не значи че другия има същата болест и трябва да се маже със същото лекарство! всеки трябва да отиде на доктор, да го прегледа и да го излекува...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
аз съм на 21 и поне от 5 години имам тези бели пъпчици по долната част на пениса и ствола, както и по тестисите. Нито болят нито сърбят ама гадно си е. Колко още да чакам, кажете някакво ефективно средство за премахването им, разбрах че не е заболяване ама няма на всяко момиче да обяснявам че са мастни образования и да не се притеснява... една свирка да не може да ми направят като хората... Като е отпуснат почти не се забелязват ама като се налее с кръв и набъбват. Има ли някой който е имал този проблем и се е спрвил?
благодаря за вниманието
Ами напишете в google Pearly penile papules и търсете снимки и вижте точно какво представлява.И аз имам същия проблем и всеки казва че е нормално обаче нещо се съмнявам. Та казвайте със какво да се мажа че много гадно така.
Nikoi li neznae kak se mahat mnogo sa gadni i sa si kompleks
az sym gi stiskal s izvesten uspeh no nedeite zashtoto kolkoto i da stiska6 v deistvitelnost tq se poduva i minava sled nqkolko dena no variqnt da se mahne nqma.. samo moje da se narani i da stane nekoi fal.. ne pre4at teq pupki ne im se zduhvaite
Бе аз имам същия проблем с белите пъпчици и преди доста време ми се наложи да лежа около 2 седмици в урологичното отделение в Пловдив. Лежах заради други проблеми но ги питах за тези работи (все пак се предполага че там трябва да са едни от най добрите уролози) и ми казаха че нямам нищо. Такаче ако толкова ви е страх отидете при личния за едно направление, вместо си изгорите пениса.
a normalno li e ot teq pop4ici da rastat kosmi?
eee apsoliutno sy6tiq problem go imam i az dori otvorih nova tema po vaprosa taa sq 6a probvam vsi4kovyzmojno da gi mahna 6tot tfa e netyrpimo napravo..![]()
![]()
![]()
![]()
stava duma to4no za tezi " Pearly penile papules " nz kfo zna4at teq trite dumi ama kato potyrsih v google i dadoh na izobrajeniq namerih to4no kykf e problema kakto i moje bi na dr-te mom4eto pisali tuk iii tka po4vam da probvam da gi maham 4e ne se tyrpqt tfa si e bahti sduhva6tiq kompleks... nqkoi ako ima predlojeniq za nqkfi mazila da kazva
Пфу и аз имам този проблем...Обаче тези бели пъпчици някой от тях са почти незабележими а други са по изпъкнали и по бели.Но имам и друг проблем отзад пениса е като терминатор,така да го кажа обаче има едно кафяво като грамотевица от долу нагоре става по малкко и по малко до като не стане линийка и на това кафяво място имам пъпка.Незнам какво е това но когато бях малак ритнах брат ми м/у краката и имаше такава пъпка и му правиха операция,а мене доста често ме удрят там и за това се притеснявам някой знае ли какво е това ?
Абе много е кофти ама всеки лекар ти казва, че не са опасни и не могат да с махнат.. и явно наистина не може.Може би както в началото на темата спомена Доктора с времето може и да изчезнат.. но не се знае![]()
И на мен ми е гадно, че ми станах много по ръба на главичката ама.. като не може в крайна сметка да се махнат..НЕ ГИ стискайте.. наистина може да си причините голяма вреда.
Ако пък правите секс.. може би момичето трябва да ви има доста доверие и да ви повярва на думите.. и аз не съм правил досега..въпреки че съм на 17 и доста ме притесняват тези пъпки.. но като му дойде времето мисля, че момичето ми има доверие и ще разбереи все пак ще и е трудно, но... ако ви вярва ще го приеме
Успех на всички.. не ги мислете толкова тези пъпки.. те просто си стоят там![]()
лелеле и аз имам същите пъпчици и понеже много ме дразнеха се опитвах да спукам една , чоплех я една и сега ми остана нещо като бяло петънце на мястото и ... не се вижда но много ме дразни и направо ми идва да си строша главата![]()
![]()
![]()
. Затова ви казвам : НЕ ГИ ЧОПЛЕТЕ - ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ПИПАИТЕ !!!
![]()
![]()
Що не я бях видял тая тема по рано ....
ПО ДОБРЕ Я СЛОЖЕТЕ КАТО ВАЖНА, ЗАЩОТО ПЪРВИЯ ПЪТ КАТО ГИ ВИДЯХ(забелязах по скоро) БАЯ СЕ СТРЕСНАХ И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЕ СЪМ САМО АЗ !
П.П. - Между другото успях да истискам наколко .Но само 2-3 а и то едвам ги стиснах и то изтичаше отвътре нещо бяло - абе все едно пъпка на лицето, но все пак по добре не ги пипаите ....
Така.И аз имам същите пъпки но са много малки и са само по долната част на ствола на пениса и съвсем малко по тестисите - но нямам никакви по главичката(и се моля да не ми се поевят! ) ,не като тези за които четох че имат някои други - Pearly penile papules - доста по гадните
Доколкото разбрах няма лекарство и не могат да се махнат, но все пак ще отива да лекар да ме види, обаче не знам къдеДаите някви идеи при личния ли да ходя - видях че някои са искали направление от личния лекар. Така че кажете какво да правя плс !!! Чакам някои да отговори