- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпчици по пениса и тестесите.
То хубу тия пъпчици но така да го кажа обаче има едно кафяво като грамотевица от долу нагоре става по малкко и по малко до като не стане линийка и на това кафяво място имам пъпка.Незнам какво е това но когато бях малак ритнах брат ми м/у краката и имаше такава пъпка и му правиха операция,а мене доста често ме удрят там и за това се притеснявам някой знае ли какво е това ?
оффф
явно са ви дървени главите, щом не разбирате от дума!
май трябва да спретна една широка тема по тоя толкова "наболял" въпрос, или пишете на лс, но във всеки случай гответе ЯСНИ снимки, без тях ще е трудно да се отдиференцира патологията от нормата, която ще е налице при повечето от вас.
намазах ги тея пъпчици с Acne Out - то по принцип е за пъпките на лицето ма си викам аре да опитам и то взе че стана.Не изчезнаха но станаха 2-3 пъти по малки
момчетааа хахахах почти всеки мъж го има това бее хахах мале ще ме уморите хахах това са мастни образувания да ! но се получават от търкане а точно маструбация,секс .... не се панираите така бе нормално е
по голям процент са мажете с такива пъпчици от мажете без
A последния пост обяснява всичко - вие сте чикиджии !![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Глупости, това не са Акне, как това нещо ще ги махне. Защо експериментирате с всичко което ви падне. А случайно да сте се сетили, че може да стане инфекция и да ви резнат оная работаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Преди 2 дни ми излезе някаква червена пъпка на пениса като топче нещо...опасно ли е,ще изчезне ли?Моля хелп!16г.
Абе незнам дали са ни дървни главите, но се съмнявам, че ти си имал този проблем някога.Първоначално написано от batkodoki
Аз вече съм на 23год. и когато бях на 15-16 го нямаше този форум, идея си нямах какво ми е, много се притеснявах, и не знаех към кого да се обърна.... Тези малки пъпчици ми провалиха не една връзка с момичета на които държах, когато бях по-малък ( не заради момичетата, а заради собственото ми притеснение ) Не заарди друго а заради тях започнах да имам интимни отношения с момичета.... на 21 !!!
И наистина е най-трудно на тези год. ( когато и ти и момичетата с които излизаш нямате опит) да и обясниш, че не ти има нещо сериозно... а това си е нормално.... Аз имах късмета тогова да срещна едно много земно и разбрано момиче на което имах пълно доверие ... на което предишния и приятел беше имал същия "проблем" и тя беше наясно... това момиче ми беше първото ( на 21 !?! ) За последните 2 години вече не се притеснявам толкова .... пък и сега момичетата с които съм сега, вече са виждали ... ОПИТМисля че си наваксвам пропуснатите години сега
Не правете грешката като мен да се притеснявате толкова, а ако не става... намерете си сериозна приятелка която да държи на вас (пък и винаги може да идете и двамата на венеро-дерматолог и той да и обясни че това е нормално)
п.п наистина няма начин да се махнат, така че не ги стискайте и мажете с глупости! с годините не изчезват а по точно избледняват и се смаляват...
КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ: МИСЛЯ ЧЕ ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА И НАЙ-МАЛКО МОЖЕ ДА Я НАПРАВИТЕ ВАЖНА!!!!
А КЪМ КОМПЕТЕНТНИТЕ (ДОКТОРИ, ЛЕКАРИ И Т.Н.) ДА ОБЯСНЯТ ПОДРОБНО ТОЧНО И ЯСНО КАКВО Е ТОВА ... С ЛИНКОВЕ И СНИМКИ
И МОМИЧЕТАТА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ТОВА!
МИСЛЯ, ЧЕ ТАКА ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ!!!
Хора пробвайте 1 месец без да маструбирате и ще видите , че ще изчезнат от личен опит го знам \/
млади Момко, от трийсетина години си вадя хляба като практикувам и преподавам Медицинското Изкуство с предлекционно място -мъжка полова система - т.е андрология. а само от нищожните двайсетина години сум и т.н Голям Доктор по женска полова с-ма т.е гинекология.Първоначално написано от Анонимко
че темата е важна - е такава. но НЕ и в този и вид!
ако навремето вашето невежество ви е създавало определени комплекси в набирането на индекса на половите ви партьнори, няма защо механично да го прилагате към днешния момент, а още по малко нагло да твърдите, че губещите време тук са индиферентни относно /несъществените/ терзания на подрастващите на фона на въйпиющето невежество струящо от всеки пост!
защо "Тези малки пъпчици ми провалиха не една връзка с момичета на които държах, когато бях по-малък " мога да отговоря веднага - поради НЕВЕЖЕСТВО! ваше и тяхно.
ако това невежество с всиките му предпоставки и следствия не би било налице - щяхте да сте наясно, че и при момичетата при внимателно вглеждане отблизо по вътрешната страна на лабиите са налице същите тези папиломообразни образувания, като вариант на нормата.
това е простимо разбира се във фазата на съзряването и откриването на другия пол. но не е простимо, когато пропуснатите поради невежество възможности се вменяват като модел на задължително поведение на следващите генерации. просто защото тезата е невярна....
здравейте,на 22 год и съм и имам подобен проблем.От долната страна на члена са много на брой и много мънички.От горната страна имам няколко и са малко по - големи от обикновенно.Опитах се да стисна една,но се възпали и ми мина след доста време.Не съм девствен и водя реовен полов живот от няколко години и още са си там.
та въпроса ми е,дали става на въпрос за същия проблем???
Ей пич, не се притесняваи- аз съм момиче и забелязах, че приятелят ми ги има същите такива пъпчици.Нито пречат за нещо,нито се усещат.Даже едва се забелязват
![]()
![]()
с йод и спирт и изчезват ? сигурни ли сте ?
Значи искъм да попитам относно малките бели пъпчици.Имах 1 върху пениса и направих грешката да се опитам да я изцедя.Съответно не успях ,единственото нещто което е стана е леко възпаление и се позъчерви.Искам да попитам как да процедирам от тук нататък , дали да я оставя да мине мажеикия с крем "Здраве" или да предприема някава друга стъпка.Съшто така стана и по твърда като малко топченце.Боли ме единствено при по силен натиск.Жалко че прочетох форума едва след моята грешка.От 2 дена е този проблем.Надявам се на компетентен отговор от някои докрор.На 15 г. съм.![]()
...
Здравейте, случайно попаднах на тази тема. На 17 години сам. Тези работи ги имам от 3-4 години, ще ва излажа със точността. Чртах форума, никаде не казвате има ли лечение или няма? Кажете крайния резолтат има ли лечение или няма![]()
Тука от няколко дена по този проблем, наще викат да взимам Trichomonacid. Почнах да го пия ако има ефект ще пиша![]()
Гадно е това нещо, но като гледам сме много момчетата със този проблем...
Ще ми кажете ли със няколко прости думи Trichomonacid за какво, точно го дават да се пие?
Мииии, аз до колкото знам тези по главичката не трябва да ви плашат. Не са опасни, просто при някои мъже са изразени, а при други не. Тези пък по самия пенис още по-малко трябва да ви плашат
Живейте си живота и т'ва е![]()
Само да допълня,че това не е проблем.Почти всеки мъж има такива.И аз имам и не ми пречат.Няма смисъл да пиеш хапчета и да взимаш мерки.Така само си рушиш имунната система,за да премахнеш едва незабележимите "пъпчици"Първоначално написано от deivid91
и аз имам същия проблем,но при мен не е само по ръба на глави4ката,а и по кожата и са мн и са по-големи от тия по ръба тва дали е същото ? плс пишете и ако може докторите да искажат мнение
Първоначално написано от UFOs
е "незабележими", абе виждат се те много добре.
Те може да са безопасни,но е много дискомфортно примерно преди секс някое момиче да го види и да не е информирана за това. После тръгвай да и обясняваш. Четох по разни сайтове и по специално попаднах на един където хора от цял свят със същия проблем,споделят как са се справили със проблема и най-вече чувството за дискомфорт. И метода е чрез CO2 laser. Ако някой знае,къде в София предлагат такава процедура ще съм ви много благодарен!
нз ама ако някои има ифо да казва ако могат да се махнат ако не супер комплексирано ми е маи ше си седим детствен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно нормално е..и не се опитвайте да ги стискате или махате по какъвто и да е друг начин..много голям процент от мъжете ги имат
Напълно нормално е..и не се опитвайте да ги стискате или махате по какъвто и да е друг начин..много голям процент от мъжете ги имат
И аз ги имам, но като бях на уролог за сцепване на гемчето и той ми каза че не е съмвсем нормално.... Даде ми един крем и сега се мажа, надявам се да се махнат![]()
Santas big...... bag of gifts