- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпчици по пениса и тестесите.
Здравейте. Имам следния проблем: от няколко месеца наблюдавам малки пъпчици бели на цвят с връхчета по самия пенис и по тестисите. Разгледах няколко теми по-надолу със същия проблем и от там взех имената на следните лекарства (кремове) "Klotrtmazol", "Exoderil" и Triderm. Кажете ми кое лекарство да взема или ми предложете друго? А и също така тези пъпчици голям проблем ли са и ще могат ли да се излекуват. На 15г. съм. :P
ми начи таи като гледам описанието аз имам същия проблем и незнам какво да правя по въпроса..Първоначално написано от IronMaiden4ever
Няма ли някой да каже нещо по въпроса????
Ми аз вчера бях на лекар и той каза да си живея живота и че изобщо не пречат, това са някакви мастни пъпки които се виждат на 20 % от мъжете.. питах го как да ги махна и той каза че нямало начин.. каза ми да не ги стискам в никакъв случай и да не ги мажа с разни кремове.. и на мен не ми харесва но.... ако някой знае как се махат.. от ОПИТ нека да сподели![]()
Със сигурност има начкин аз ще пробвам с някой кремове все пак струва си да опташПървоначално написано от LoveIsBitch
![]()
Никое лекарство не може да ти помогне за проблема ти! Действително с израстването ти тези ... бели ... пъпчици ще изчезнат от самосебе си или изобщо няма да се забелязват!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Първоначално написано от Dr. Smurph
Дано да сте прав Dr.Smurph. Вие наистина ли сте лекар?
Вижте тези снимки. Това е нормално и повечето хора ги имат в една или друга степен.
studenthealth.co.uk/advice/advice.asp?adviceID=153
Здрасти, съвсем случайно съм лекар, да, и съм прав!Първоначално написано от Анонимко
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
И аз имам същите пъпчици ( пъпки ) и ако беше прочел набързо текста пише че " НЕ се лекуват и напразно се притесняваме за тези неща." Не се умира от това, спокойно.И аз до преди няколко седмици се притеснявах много за товаПървоначално написано от JonnyBravo
![]()
Има ли случаи в които тези пъпчици остават и след като порастнеш, и ако има, процента голям ли е ??.. и горе-долу на каква възраст почват да изчезват ?Първоначално написано от Dr. Smurph
Благодаря
П.п. като гледам снимките човека си е възрастен и пак си ги има![]()
Първоначално написано от LoveIsBitch
ТИ НЕ СИ В ТОЗИ ПРОЦЕНТ!
Това на снимките е друго!
А какво е това на снимките ? По - опасно ли е ?Първоначално написано от Dr. Smurph
някой ще обясни ли какво е това на снимките и аз го имам но са много повече дори от долната страна на песниса а няма ли да имаме проблеми с момичетата
Имам сходен проблем с тези пъпки...Ходих на лекар и ми кажа,че не е нищо опасно,тъй като съм детствен...То май не са точно пъпки,а са нещо като ранички, дадоха ми някакъв крем,но не помогна
.Чудя се дали да не се консултирам с друг лекар...Все пак да поясня,че не са бели и дори доктора не знае какво са...
...bniggaz ужасно много умен си...
Та Dr. Smurph, какви са тези пъпки и как може да се махнат ? стават все повече и повече...
Absolutno Sashtiq problem go imam i az , i sedi veche 7,8 meseca , i se chuvstvam malko neodobno... se pak ako momi4eto neznae za kakvo stava vapros i che ne e opasno... shte se pritesni , shte kaje toq kvi papki ima tuka ... NEODOBNO E !
ПИШЕ СЕ ТЕСТИСИ ВЕ ИЗКЛАТЕНЯК![]()
ТЕБ КУРА МАЙ ТИ Е ПЪПКА
и аз имам такива а от няколко седмици ми се появиха и по ствола на пениса...В Понеделник отивам на лекар
pii dieti4na voda zada poniji6 horesterola ! i bez tva si putnik priemi go !
аз имам същия проблен, но от една седмица се появи и друг имам едно червено като пъпкато пък от къде се взе и какво да правя?
не се притеснявайте,моят приятел ги получава от време на време,най-ве4е в топлото време.най-добре е да се измиете старателно и да си купите една бебешка пудра с която се напудряте обилно и до 1-2 дни всичко изчезва,стига да не е нещо по-сериозно
хахахах пудра сериозно ли говоршПървоначално написано от Анонимко
![]()
Dr. Smurph а ми ако си ги стиснал един двапати кажо мойе да стане ?
на мен лекарката ми каза, че било козметичен дефект...обаче ми каза да отида пак след 10-тина дена...![]()