.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    IronMaiden4ever
    Guest

Пъпчици по пениса и тестесите.

Здравейте. Имам следния проблем: от няколко месеца наблюдавам малки пъпчици бели на цвят с връхчета по самия пенис и по тестисите. Разгледах няколко теми по-надолу със същия проблем и от там взех имената на следните лекарства (кремове) "Klotrtmazol", "Exoderil" и Triderm. Кажете ми кое лекарство да взема или ми предложете друго? А и също така тези пъпчици голям проблем ли са и ще могат ли да се излекуват. На 15г. съм. :P

Guest

Re: Пъпчици по пениса и тестесите.

Цитирай Първоначално написано от IronMaiden4ever
    Здравейте. Имам следния проблем: от няколко месеца наблюдавам малки пъпчици бели на цвят с връхчета по самия пенис и по тестисите. Разгледах няколко теми по-надолу със същия проблем и от там взех имената на следните лекарства (кремове) "Klotrtmazol", "Exoderil" и Triderm. Кажете ми кое лекарство да взема или ми предложете друго? А и също така тези пъпчици голям проблем ли са и ще могат ли да се излекуват. На 15г. съм. :P
    ми начи таи като гледам описанието аз имам същия проблем и незнам какво да правя по въпроса..

IronMaiden4ever
    Guest
    Няма ли някой да каже нещо по въпроса????

Ми аз вчера бях на лекар и той каза да си живея живота и че изобщо не пречат, това са някакви мастни пъпки които се виждат на 20 % от мъжете.. питах го как да ги махна и той каза че нямало начин.. каза ми да не ги стискам в никакъв случай и да не ги мажа с разни кремове.. и на мен не ми харесва но.... ако някой знае как се махат.. от ОПИТ нека да сподели

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoveIsBitch
    Ми аз вчера бях на лекар и той каза да си живея живота и че изобщо не пречат, това са някакви мастни пъпки които се виждат на 20 % от мъжете.. питах го как да ги махна и той каза че нямало начин.. каза ми да не ги стискам в никакъв случай и да не ги мажа с разни кремове.. и на мен не ми харесва но.... ако някой знае как се махат.. от ОПИТ нека да сподели
    Със сигурност има начкин аз ще пробвам с някой кремове все пак струва си да опташ

Супер фен
    Град
    Sofia
    Никое лекарство не може да ти помогне за проблема ти! Действително с израстването ти тези ... бели ... пъпчици ще изчезнат от самосебе си или изобщо няма да се забелязват!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Никое лекарство не може да ти помогне за проблема ти! Действително с израстването ти тези ... бели ... пъпчици ще изчезнат от самосебе си или изобщо няма да се забелязват!

Дано да сте прав Dr.Smurph. Вие наистина ли сте лекар?

Вижте тези снимки. Това е нормално и повечето хора ги имат в една или друга степен.
    studenthealth.co.uk/advice/advice.asp?adviceID=153

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Дано да сте прав Dr.Smurph. Вие наистина ли сте лекар?
    Здрасти, съвсем случайно съм лекар, да, и съм прав!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Цитирай Първоначално написано от JonnyBravo
    Вижте тези снимки. Това е нормално и повечето хора ги имат в една или друга степен.
    studenthealth.co.uk/advice/advice.asp?adviceID=153
    И аз имам същите пъпчици ( пъпки ) и ако беше прочел набързо текста пише че " НЕ се лекуват и напразно се притесняваме за тези неща." Не се умира от това, спокойно.И аз до преди няколко седмици се притеснявах много за това

Има ли случаи в които тези пъпчици остават и след като порастнеш, и ако има, процента голям ли е ??.. и горе-долу на каква възраст почват да изчезват ?
    Благодаря
    П.п. като гледам снимките човека си е възрастен и пак си ги има

Супер фен
    Град
    Sofia
    Има ли случаи в които тези пъпчици остават и след като порастнеш, и ако има, процента голям ли е ??.. и горе-долу на каква възраст почват да изчезват ?
    Благодаря

ТИ НЕ СИ В ТОЗИ ПРОЦЕНТ!

Това на снимките е друго!

Guest
    Благодаря

ТИ НЕ СИ В ТОЗИ ПРОЦЕНТ!

Това на снимките е друго!
    А какво е това на снимките ? По - опасно ли е ?

Guest
    някой ще обясни ли какво е това на снимките и аз го имам но са много повече дори от долната страна на песниса а няма ли да имаме проблеми с момичетата

Guest
    Имам сходен проблем с тези пъпки...Ходих на лекар и ми кажа,че не е нищо опасно,тъй като съм детствен...То май не са точно пъпки,а са нещо като ранички , дадоха ми някакъв крем,но не помогна .Чудя се дали да не се консултирам с друг лекар...Все пак да поясня,че не са бели и дори доктора не знае какво са...

...bniggaz ужасно много умен си...
    Та Dr. Smurph, какви са тези пъпки и как може да се махнат ? стават все повече и повече...

Guest
    Absolutno Sashtiq problem go imam i az , i sedi veche 7,8 meseca , i se chuvstvam malko neodobno... se pak ako momi4eto neznae za kakvo stava vapros i che ne e opasno... shte se pritesni , shte kaje toq kvi papki ima tuka ... NEODOBNO E !

ПИШЕ СЕ ТЕСТИСИ ВЕ ИЗКЛАТЕНЯК
    ТЕБ КУРА МАЙ ТИ Е ПЪПКА

martinnnnn
    Guest
    и аз имам такива а от няколко седмици ми се появиха и по ствола на пениса... В Понеделник отивам на лекар

Guest
    pii dieti4na voda zada poniji6 horesterola ! i bez tva si putnik priemi go !

Guest
    аз имам същия проблен, но от една седмица се появи и друг имам едно червено като пъпка то пък от къде се взе и какво да правя?

Guest
    не се притеснявайте,моят приятел ги получава от време на време,най-ве4е в топлото време.най-добре е да се измиете старателно и да си купите една бебешка пудра с която се напудряте обилно и до 1-2 дни всичко изчезва,стига да не е нещо по-сериозно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не се притеснявайте,моят приятел ги получава от време на време,най-ве4е в топлото време.най-добре е да се измиете старателно и да си купите една бебешка пудра с която се напудряте обилно и до 1-2 дни всичко изчезва,стига да не е нещо по-сериозно
    хахахах пудра сериозно ли говорш

Guest
    Dr. Smurph а ми ако си ги стиснал един двапати кажо мойе да стане ?

Guest
    на мен лекарката ми каза, че било козметичен дефект...обаче ми каза да отида пак след 10-тина дена...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си