.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Голям фен

kolko ot vas momicheta sa iskali...

ta vyprosa mi e: kolko ot vas momicheta sa iskali grub sex. v smisyl vie go iskate ama narochno se dyrpare i momcheto useshta tva i poema iniciativata. i kolko ot vas sa go pravili.

Супер фен
    Ами с моя пр като се видяхме последно аз нарочно му виках,че няма да ми даде да му духам на центъра,и така го предизвиках Мн е яко тъй и със сигурност пак ще го направя!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами с моя пр като се видяхме последно аз нарочно му виках,че няма да ми даде да му духам на центъра,и така го предизвиках Мн е яко тъй и със сигурност пак ще го направя!
    оне за тебе просто нямам думи!!отврат си !!!

Guest
    Az vinagi sum go iskala, ama nikoe mom4e ne e imalo smelost da poema takava iniciativa, moje bi za6toto ne znaqt kak bih reagirala. Ne govorq za tvurde grub sex, no za takuv, v koito mom4eto moje da te blusne strastno, da vkara malko sila... Mom4eta imaite smelost da pokazvate sila, momi4etata go obi4at, no predpo4itat da se se6tate sami, zatova - deistvaite, dori i malko po-grubo... priqtno e!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Zawisi kwo imash predwid pod gryb sex .. ws ima razl razbiraniq za towa.
    I kwo imash predwid pod twa durpane ... da se prawim na monahini,a toi na razgoneniq jrebec li :P

pi4 ot klasa :P
    Guest

:P

Ами аз кво мога да кажа по някога си е нужен сех-а като животно

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Аз винаги се дърпам и го провокирам, относно грубия секс-обичам да ме хапят и драскат, съответно и аз да хапя и драскам, но нищо повече...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    male male male...bahti kyrvata si 4estno...gorkiqt ti priqtel...ili i toi e takuv kat teb?! kyrventii kat teb ne zaslyjavat da jiveqt

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    male male male...bahti kyrvata si 4estno...gorkiqt ti priqtel...ili i toi e takuv kat teb?! kyrventii kat teb ne zaslyjavat da jiveqt
    Не мога да разбера, защо продължавате да се принизявате на нейното ниво, като се заяждате! И недейте да забивате и тази тема, като я превръщате в място на което да се обсъзда каква курва, и тъпанарка е
    malkoto_sladur4e...вече всички го знаят, няма смисъл, а и без някой да ти го казва, ти като и видиш мненията с иличи колко е тъпа...
    СПРЕТЕ ДА ПАДАТЕ НА НЕЙНОТО НИВО И ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ!
    п.п.:БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    prekrasti se na malkoto_kurve

Guest
    I kakwo i e na malkoto_sladur4e che ne moga da razbera?
    Statistikata pokazva che izkluchitelno golqm procent ot myjete si umirat za seks na publichno mqsto.
    I spored men nqma nishto po-vyzbyjdashto ot takova neshto! Ot misylta, che nqkoi moje da vi vidi/hvane.

A inache za grubiq seks, spored men nqma nishto losho v nego. Ne stava vypros za kamshici, mazohizym i t.n.
    Stava vupros za tvyrdo myjko vliqnie.
    Da te butne do stenata, da ti raztvori krakata i da deistva.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Никога не съм правила и няма да правя груб секс. Секс правя само с човек, към когото имам силни чувства, следователно и най-"грубия" секс се превръща в страст, нежност, отдаване... Ако под груб секс имаш предвид животинско чукане... не знам, това не е за мен.

aniezina, ти пък защо се занимаваш с глупости? Откъде знаеш, че тая малката не е някоя заклета девственица, загоряла и зажадняла за мъжка плът, та си избива комплексите в някакъв си форум като описва своя "богат" сексуален опит... Не си струва да се ядосваш

Guest
    Йеп... това съм го правила. От време на време е хубаво, а и на него също му харесва. Принципно предпочитам нещата да протичат по по-нежния начин, така че това внася една малка доза разнообразие в сексуалния ни живот

Супер фен
    Град
    София
    Еееее, аре са кво толкова... все си е секс. Вие го направихте най- позорното нещо на земята. Аз обичам да е по-грубичко. Даже много обичам да ми хване здраво косата и леко да я опъне, примерно. А явно и на него му харесва. Също така ме хваща за шията или лицето и това също ми харесва. Не разбирам какво лошо.

Ами аз го предизвиквам...дърпам му се..възбудя го,ама на макс и после се дърпам и го предизвиквам..Макар че се е случвало и аз да започвам първа с грубия секс
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Еееее, аре са кво толкова... все си е секс. Вие го направихте най- позорното нещо на земята. Аз обичам да е по-грубичко. Даже много обичам да ми хване здраво косата и леко да я опъне, примерно. А явно и на него му харесва. Също така ме хваща за шията или лицето и това също ми харесва. Не разбирам какво лошо.
    И аз много обичам така

Умирам си да ме изнасилят /да го направи мъжът ми, разбира се/, но той не иска...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Еееее, аре са кво толкова... все си е секс.
    Зависи какво разбираш под 'груб' секс Аз също нямам нищо против да е малко по-разкрепостено, непринудено и т.н., но не търпя да ме шиба като животно... а аз под груб разбирам именно това Ти по принцип нещо хубаво ли свързваш с думата 'груб'???

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az vinagi sum go iskala, ama nikoe mom4e ne e imalo smelost da poema takava iniciativa, moje bi za6toto ne znaqt kak bih reagirala. Ne govorq za tvurde grub sex, no za takuv, v koito mom4eto moje da te blusne strastno, da vkara malko sila... Mom4eta imaite smelost da pokazvate sila, momi4etata go obi4at, no predpo4itat da se se6tate sami, zatova - deistvaite, dori i malko po-grubo... priqtno e!
    napulno podkrepqm 150% tova mi e mechta ot dosta vreme ama pokrai men samo skromni momcheta

Ами с моя пр като се видяхме последно аз нарочно му виках,че няма да ми даде да му духам на центъра,и така го предизвиках Wink Мн е яко тъй и със сигурност пак ще го направя!
    _________________ i ko kat my e praila svirki na centyra we /???? nali im e bilo qko...aVE STIGA STE OBIJDALI MOMI4ETO VE..

xaxaxa OMGGG kato si pochanala dai na centura nared...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Зависи в какво настроение сме. Има моменти, в които предпочитаме по-грубичко и страстно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Сандански
    Аз съм го правил така и се получи много яко. Просто тя ме целуна посе се отдръпна. След това ми удари шамар като тръгнах да я целувам аз, и тоя шамар ми дойде много провокативно и я метнах на дивана и се почна(то пък се оказа, че тя това е искала)

Zavisi ot nastroenieto ina4e mn qsno 4e obi4am
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

ОоО по-грубичко yEah!Обичам да го провокирам, като се правя на недостъпна, той ест. усеща, че се правя малко или и много и поема инициативата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си