.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

hi

da grubi4ko i leko uniztelno e gotino i vazbujda6to.na mene mi haresva,a kato gledam i na pove4eto tuk.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами с моя пр като се видяхме последно аз нарочно му виках,че няма да ми даде да му духам на центъра,и така го предизвиках Мн е яко тъй и със сигурност пак ще го направя!
    v centura na tvoito selo li be kurve?

LUBOPITEN
    Guest
    vsi4ki momi4eta s koito sam spal ili pital haresvat GRUBIQ SEX! tova e absolutno normalno! JENITE OBI4AT DA BUDAT UNIJAVANI SEXUALNO!ne poznavam takava koqto obi4a da byde dominira6ata figura v sexa! stannoto e 4e posle si tyrsqt pravata i iskat da gi uvajavame! kak da uvajavam jena koqto haresva da unijavat sexualno!?

Голям фен
    e chak pyk unijenie. nie ne govorim za tova da q hvanesh za kosata i d ai kaje6 "dhai kuchko". tva e otvratitelno. nie govorim za tova da se dokajat momchetata edin vid, da pokajat na kakvo sa sposobni.

Т..........
    Guest
    Такоз чудо груб секс нема (има изнасилване),а секса дали е груб или по твърда игра преди това няма значение нали все пак е секс.

hi

"e chak pyk unijenie. nie ne govorim za tova da q hvanesh za kosata i d ai kaje6 "dhai kuchko". tva e otvratitelno. nie govorim za tova da se dokajat momchetata edin vid, da pokajat na kakvo sa sposobni."

Mejdu drugoto e gotino kato te hvane za kosata i te svali na kolene i pred nego i ti kaje "Duhai ku4ko".Az sa6to se kefq na po-grubiq sex i sexualnoto unijenie no ne vinagi.

LUBOBITEN
    Guest
    imenno! jenata iska da se po4ustva po-nis6a ot myja da useti 4e toi q prevyzhojda i 4e e bezsislna pred nego,4e toi moje da pravi kakvoto si poiska s neq! da byde iz4ukana! problema idva ot tova 4e pove4eto koito davat tova 4ustvo na priqtelkitye si mrynkat 4e izvan legloto e taka!obqsni mi slynce kak da izpitam lubov kam ne6o koeto iska takova ne6o!kogato q sam vluben isakm da pravq lubov s neq,vsi4ko da byde ne6no i krasivo s 4ustvo!obqsni mi kak da se darja s takava jena milo sled kato q 4ukam "Brutalno"! emi ne stava

LUBOPITEN
    Guest
    e kak da te obi4am i uvajam posle kato sam te hvanal za kosata i sam ti kazal duhai, posle sam te "nadupil" prosto ne sta'aaaa! HAIDE pomognete mi kak da uvajam priqtelkata si kato pravq takiva ne6a s neq!?

Голям фен
    olele tuka veche verno stana vypros za brutalen sex. i az obicham po nqkoga da e malko po gruba ama da mefane a kosata i da vika duhai kuchko prosto nema da go pozvolq. az imah v predvid v nachaloto da e malko po-grubichko. da q butne na legloto i da go napravqt malko po taka. ama chak da vika duhai kuchko i drugi takiva tva veche verno e unijenie.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си