- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А литъл хелп!
Значи вчера тръгнах с едно момче дето въобще не харесвам...(стана ми жал за него)...а сега ми е мн гадно,а и съвестта ми се обажда.Знам,че съм постъпих мн лошо като му дадох надежда.Просто се измъчвам и не мога да го лъжа дълго - не съм такъв човек! Искам да го отрежа,ама възможно най-мило...така че да не му стана хипер гадно! Помагайте!
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ХАхХАх... това на мен ми се е случвало многократно ... да тръгна с някой, който не харесвам... обикновенно се получава следното:
1. ... или ще намеря нещо готино в него и ще останем заедно...
2. ... или ще му призная всичко... и ще си останем приятели
3. ... или ще го мотая и накрая ще го разкарам, след което съжалявам и искам пак да съм с него![]()
![]()
(това се случи когато бях много малка)
Ти след като си обедена, че не си падаш по него друго не ти остава освен днес/др ден, абе когато ви предстои среща да му каже:"Миличък, много съжалявам! Вчера направиХМЕ грешка, аз нямам същите чувства към теб и мисля, че няма да мога да имам. Мн държа на теб и не искам да те карам да страдаш в бъдеще повече от сега затова това трябва да приключи веднага и да си останем приятели." Емиии по-добро от това не успях да измисля... Успех
Абсолютно си права-трябва да се раэделите!И то максимално бърэо,эащото колкото повече иэчакваш,толкова по-гадно ще му бъде после ...!Най-добре е да поговориш с него на 4 оче и да му кажеш истината..!Може би ще му стане доста неприятно,осбено ако найстина иэпитва нещо към теб-и това е естествено!Но нямаш друг иэбор!Направи го,дори и да ти се раэсърди след време ще му мине и ще раэбере ,че е било по-добре както эа него така и эа теб!Не се притеснявай от реакцията му-по-добре така,отколкото да имате връэка ,в която има чувства само от едната страна...ако продължите накрая ще се раэделите по доста лош начин..
Късмет!
[size=7][b][u]fosse cos
Яхнала си магарето, ся ш' паднеш от там, щот толкова ти е акъла. За чий *** тръгна с него, кфо кат те е жал. Ае да земем да ходим и ние с тия, дет ни е жал постоянно за тях, просяци, бедняци и тем подобни. Ух... кфи глупости.Делни го, и по-бързо, просто му кажи, че си размислила, че не мое се получи, че не искаш нищо повече от него, тфа не е тряяло да става и така. Ае Денс...
Пфф тъпа постъпка, но добре, че си се осъзнала на време. Скъсай с него преди да е хлътнал още повече и за в бъдеще недей да тръгваш с всеки, само защото ти е "жал", защото ще ти лепнат едни не толкова приятни имена...![]()
И ти казвам му разбива мечтите и фантазиите тотално ! ххПървоначално написано от BAYO
По Темата : Мисля че с течение на времето трябва да се учуждиш от него, да не му обр1щаш толко внимание, да го избягваш и той сам ще види че нищо няма да излезе и ще ск1сате,НО ТРЯБВА СЕГА ВРЕМЕ , А НЕ ИЗВЕДН1Ж ДА ГО РЕЗНЕШ, ЩЕ РАЗБИЕШ ВСИЧКО В НЕГО
Мн. ясно, че не тряя рязко да му тегли бръснача. Нека стане по "мекия" начин, не със замах, като мафията. Първо стрелят, после питатПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Айде успех.
Отрежи го преди да се е влюбил повечеИ това е много тъпо да тръгнеш от жал,много глупаво,било те е жал за него,ако те беше наистина жал нямаше да му даваш надежди,понеже знаеш,че така ще го нараниш тройно повече.
нямам повод да сънувам....
дамПървоначално написано от the_marshal
нямам повод да сънувам....
predi dosta vreme mi se slu4i ne6to podobno (vapreki 4e az ne tragnah s mom4eto ot jal - haresva6e mi). no o6te na vtoriq den osaznah 4e toi ne e tova za koeto sam go smqtala... tova koeto napravih be6e da izlezem i da pogovorim dosta za ne6tata i vsi4ko mina super. uspeh![]()
Ясно е-тъпо си постъпила и то за сметка на момчето, но след дъжд-качулка.Ти реши как ще е по-добре-да изчакаш известно време и да му кажеш, че не го харесваш или още утре примерно да му признаеш всичко.
Момичето не иска да я съдиш,тя си знае,че е виновна и не е нужно и ти да я съдиш!!!Първоначално написано от BAYO
![]()
По темата:Наистина ще е по-добре по мекия начин-избягвай го,не го търси и т.н.Не че така няма да го нараниш,но за по-лесен начин не се сещам...Дано всичко мине добре.Успех!
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Аве кво се плашите от истината? Еми понякога от нея боли, ахъмз.Приемайте я директно в очите и тва е. Не мисля да заобикалям. А тя е такава и аз си я казвам, като и давам и съвет от горе на всичкото. Ти ко искаш да се прая на шляпнат с мокра кърпа ли? Това, което винаги си мисля, го казвам, независимо кво е. Ае \/Първоначално написано от super macka
Ем отова 666те ти е за урок, 4е в любовта не трябва да ти е жал за никого!
Трябва да скъса666 с него възможно най-скоро докато не се е привързал. И все пак, както казаха и останалите, постарай се да е възмойно по най-мекия на4ин. Не бъди рязка.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!