- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Раничка....
получена след кола маска.... Ето и снимка....
http://img242.imageshack.us/img242/6171/dsc00206js4.jpg
с какво трябва да се маже?
Ей, спамер такъв. Отговорила съм ти в другата тема, тая нарушава няколко правила, да ти я изтрият.
... на момче...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Ужас![]()
4 мнения.... нито 1 не е свързано с " да помогнем насъближния" =D>
Прай си мустака с кола маска момчето,ко има![]()
а престави си това не е мой проблем а на някой приятел?Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
ачап атапът у шибйед
Нямам какво да кажа, освен че sharkybul (неговият приятел, сексуален партньор може би) е нарицателно за мега педерастията. То така се почва, днес кола маска на краката, утре на лицето, а след седмица - кур в дупето.![]()
![]()
каза ли нещо?!О.оПървоначално написано от "sharkybul
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ROFLПървоначално написано от JHP
Мажи с нещо за рани... тетрациклин.
Saatana vittu perkele hate crew!
Това изобщо не ми прилича на рана от кола маска. Сигурен ли си, че е от това?!? На мен адски много ми прилича на херпес![]()
нем.... напойх го с Уиски и почна да изчезваПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Значи все пак е твоя тая снимка..
Кажи ми,как може да си такъв дебил,че да си направиш кола маска на мустака?Се едно аз да си направя на косата..ти за самобръсначка не си ли чувал?
Моята кожата е супер чувствителна и след кола маска винаги се зачервява и седи така ден-два,ако не и сложа Топоцин.Това е антибиотик на прахче,прилага се върху кожата,не щипе,не боцка и много помага.
Алкохола,дето си гаврътнал и намазал,най-много да я дезинфекцира тая рана..приложи по-подходящи грижи..
Мисля,че към 1-2лв беше в аптеката,едно малко оранжаво шишенце.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
тЦ, това си е чиста педерастия...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да си махаш космите по краката - да( то и аз ги махам ), но да махаш мустака с кола маска т'ва досега не го бях виждал, дори и чувал..![]()
![]()
![]()
A na vsi4kite po-gore nqkoi da vi e iskal mnenieto?A? Samo se izkazvate,bez nqkoi vuob6te da vi e popital ''Kakvo mislite za tova,4e si brusna mystaka s kola-maska?'', vuprostut e ''S kakvo da go maja?'',ami s Gentamicin![]()
Млъкни, бе, лиглоооооо.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ti li she mi kaje6,ma bunglooooooo
Мажи се с крем "Здраве", може и да ти помогне.
раната дезинфекцирай със спирт и после се намажи с крем за да зарастне и следващия път на козметик![]()
Тру култ о.О
Нали му е минало на...пича, що още го съветвате ;p
lele miloto .. koi znae kak te bolisig ti e mn`gadno.. maji go tam s neshto...
![]()
Ааааа това е много гадно...
П.п. има много момчета, които така си махат мустаците и не знам защо го намирате за гейско. Разликата е единствено в това, че просто така не трябва всеки ден да се бръснат и спестяват време.
Тези, които аз познавам дори не си махат космите на ръцете и краката. Уточнявам, защото сигурно някои ще кажат веднага, че по сигурно са фешънчета и се обезкосмяват целите и затва.
Да си махаш мустака с кола маска....има си ножчета за бръснене за тая цел.
Иначе-някакъв крем би трябвало да помчогне.
хъхъ..
Бръснене с кола маска...
Защо всеки пита нещо от името на приятел? В редки случаи това не е така, при положение че си Гост.
И к'ва е таз гнойна дупка там?
Мисля че майка ти може да ти даде добър съвет, а и в аптеката доста добре могат да те насочат