.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

ден на самоуправлението

днес(9 маи ) доколкото знам в повечето у4илища е ден на самоуправлението.Какво мислите по този въпрос,вие учители ли сте(аз сам по математика)

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Браво на вас. Аз от 2 години не съм виждала такова нещо, защото нашето училище не може да допусне да изтърве един ценен ден и да ни го даде.

Не съм толкова умна, не ставам за учител.
    А иначе денят на самоуправлението щеше да е още по-голямо шоу, ако учителите си седяха ... в учителската стая (да не казвам вкъщи).

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Аз бях учителка по философия.Много бих искала да съм директор,но съм малка,само 12 клас могат да бъдат директори.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    При нас пък такова ограничение за директора няма. Миналата година бяхме 11 клас и един мой съученик беше директор както на първа, така и на втора смяна, каквато бяхме ние тогава. Беше голям кеф... Имахме си и учители от нашия клас по всеки предмет без изключение. От по-малките имаше "чистачки", както и училищен педагог. Днес обаче никой не заема никаква позиция, поне от нашия клас. Вече не ни е интересно да заемаме каквито и да било роли, така че оставяме това е ръцете на новодошлата младеж... Жалко, че не бях на училище да се посмея
    П.П.: Заедно с деня на самоуправлението, използвам случая да честитя днескашният празник на всички европейци... Нали и ние вече сме уж сред тях

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз като съм 12 клас и ние си се самоуправляваме от 1 месец вече.

Иначе при нас нямаше такива глупости. Преди години се бяха мъчили да го направят, но според мен е пълна простотия и загуба на време.

Ееее чак сега ли бре хора,при нас има от сумати години
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

az sam 8 klas no u4a v profilirana paralelka dnes imahme samo balgarski i angliyski mnogo bih iskala da bada po matematika nooo prosto nqma6e kak vse pak dogodina 6te bada po himiq ili po geometriq

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Да, имаше ден на самоуправлението. Аз бях по ИТ. Останах много разочарован от по-малките. Липса на първите 7 години, да не говориме, че и нищо не искат да научат.

Нищо де днес ме ядосваха, но в петък такова контролно ще им дам (така де, аз ще го направя госпожата ще го даде), свят ще им се завие. Искам да видя в края на годината с последна оценка двойка какво ще правят.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Миналата година и при нас имаше и аз бях по история общо взето е яко
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

о нема такива екстри ... ;]
    ;]

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Липса на първите 7 години, да не говориме, че и нищо не искат да научат.
    И при мен същата история ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

xAxEaxe be6e qkYy az bqh po geografiq
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    При нас се получи много добре. Даже правихме повече нещо отколкото друг път.
    По немски досега само 2 пъти бяхме слушали текст от касетка, но говорен от немец и после да отговаряме на въпроси, защото учителката я мързи и цяла година я караме и тя все обещаваше, ама нито един път не го направихме и сега сами си се подготвихме. Направихме и един много добър тест, от който доста научих.
    По английски "учителите" ни гоореха само на английски, което беше също ползно А и за първи път и ние говорехме нещо на английски.
    По химия пък примерно правхиме преговор и съучениците ми се спряха точно на моментите, които не са много ясни като цяло на класа.
    По физика ни изпитваше и на всеки, който отговори имаше вафла
    и тн и тн Днес имахме 8 часа и то всеки различен /4 разказвателни, немски, англ и математика /, но този път за пърив път в края на срядата не бях капнала.

П.п. един съученик беше в стола и прави кекс

Re: ден на самоуправлението

Цитирай Първоначално написано от kukurukumuku
    днес(9 маи ) доколкото знам в повечето у4илища е ден на самоуправлението.Какво мислите по този въпрос,вие учители ли сте(аз сам по математика)
    xaxa i az bqh :P i daje izpitvah s ocenki 3 6estici napisah

KYOKUSHIN girl
    Guest
    az pak bqh u4itel po prirodoznanie mnogo me slushaha vsi4ki parvo gi izpitvah i posle pravihme uprajnenie v u4ebnata tetradka i posle gi karah da risuvat edni shemi abe got beshe ama v 4as po istoriq bqh mn neposlushna i me vodiha pri direktora a toi mi e fr i vika macka nqma da prikazvash

Голям фен
    ооо имаше при нас и още как Бях учиелка с една приятелка по Руски език хахахаха супер яко беше
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

vse pak dogodina 6te bada po himiq ili po geometriq
    vse pak ne se znae dogodina v 4etvartak(togava mai se pada 9 mai)koi kakva programa 6te ima....tazi godina tova e vtoriq ni den na samoupravlenieto,parviq be6e na praznika na daskaloto
    pak i 4asa mi mina mn dobre-vsi4ki sa darjaha prili4no,i stranno,nqma6e izcepki,no edin kolega se be6e navlqkal v kostium,koito na mene mi sede6e kato palto i mi pokriva6e polata oba4e predi6nite pati be6e golqm 6a6-daskalkata zakasnq,dav4e6e davka i qde6e soleti v 4as....ili pak"gospojo,a pak Rumbata(istinskiq u4itel) ne pi6e!!!iiiiiii takiva smehorii

Аз бях директор! Иначе съм 11 клас, ама миналата година директорката беше от 8 клас.

при нас нямаше тая година

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    да, бях по информационни технологий и по биология, като и по двата предмета бех в дует с други съученици. предадохме новия урок, помагахме ако има трудности, изпитвахме. а накрая на нас ни писаха по една 6
    няма любов

[size=18][vse pak ne se znae dogodina v 4etvartak(togava mai se pada 9 mai)koi kakva programa 6te ima..../size] eee kvo sega ako ne e dogodina to 6e e sledva6tata

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    oo и аз се опитах да играя ролята на даскалка .... и беше голяма катастрофа ...обеснявам си аз ..ама така си обеснявам че никои нищо не загрява и всички ме питата някви неща ..бърках сяка дума и кво ли не ..ужас направо !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на Qnchety
    Абе две момчета от класа се праеха на даскали, ама не беше нищо особено!!!

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    При нас се получи много добре. Даже правихме повече нещо отколкото друг път.
    По немски досега само 2 пъти бяхме слушали текст от касетка, но говорен от немец и после да отговаряме на въпроси, защото учителката я мързи и цяла година я караме и тя все обещаваше, ама нито един път не го направихме и сега сами си се подготвихме. Направихме и един много добър тест, от който доста научих.
    По английски "учителите" ни гоореха само на английски, което беше също ползно А и за първи път и ние говорехме нещо на английски.
    По химия пък примерно правхиме преговор и съучениците ми се спряха точно на моментите, които не са много ясни като цяло на класа.
    По физика ни изпитваше и на всеки, който отговори имаше вафла
    и тн и тн Днес имахме 8 часа и то всеки различен /4 разказвателни, немски, англ и математика /, но този път за пърив път в края на срядата не бях капнала.

П.п. един съученик беше в стола и прави кекс
    Woow strahotnoo! mn me kefi kak ste se postarali...i za tva v stola!
    =D>
    V moito u4ili6te ne samo 4e nqma6e mi i nikoi nznae6e az razbrah v avtobusa dokato vsi4ki ostanali u4enici si spodelqha po kakvo 6te prepodavat.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си