Така значи с мойта приятелка се обичаме.. имахме малко проблеми първоначално затова не се виждахме мн често и сега не се виждаме много често но на мен ми стига.. и значи искам да попитам дали на някой друг му се е случвало..
Да Желае едно момиче много и точно когато дойде момента за прителчето ви да ви предаде.. значи вече се случва за втори път.. когато съм нагласен само за среща без да искам нищо тогава.. ми е ставал когато искам нещо тогава нестава..
И дали това е защото съм спортист и тренирам долу горе интензивно и не се наспивам като хората от преомора.. цигари.. ?? Драснете някоя идея.. какво да правя че се чувствам ужасно..
на 19 години съм..
Sportut povi6ava polovata aktivnost(dokazano e),taka 4e tva si go izbii ot glavata.spored men se prietsnqva6 ne6to.ne znam ot kvo e-moje bi da ne se izloji6 ili ot tova dali na neq 6te i haresa.otpysni se i nedei da misli6 za tva.kogato doide momentut i ne si naglasqval ni6to,togava 6te se poly4i
Може и психически данемога да се настроя да.. защото когато съм с нея изобщо немога да се средоточа в/х това което правим
можеби и защото имам проблеми с училището и Мтел нещо напира за неплатени сметки и постоянно мисля за това.. е докато съм с нея не но по принцип .