- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честити Ден на Победата и Ден на Европа
Мразя комунистите!!!А нацистите ги възпримем повече като братя..една раса сме все пак...комунягите гадни посегнаха на религията ни!Да се пържат в ада дано!
Ето малко факти с които да покажа колко "добри" са комунистите и колко "лоши" са нацистите:
1.По време на гражданската война в Ливан между Християнските и Ислямските милиции (1975-1990) ..Християнските получават оръжие от Федерална република Германия (тогава Западна Германия),Белгия,Израел...а ислямските от СССР,България,Румъния и още доста комунистически държави по онова време!Моята страна е давала оръжие с което са били убивани мои братя!!!Може би сега ще ме разберете!
2.Нацистите са трепали евреи и цигани..но нима и вие не желаехте такива неща в темите за циганите а???Аз не подкрепям какво са правили нацистите нито се кефя на Хитлер..но ги чуствам повече братя ..те поне не са давали оръжие на разни главорези да убиват братята ми и не са казали "Религията опиум за народа"!!!
Така че 9 май си го празнуваите на 9 септември...но хей аз защо се ядосвам...всеки знае че комунизма е отживелица!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.