- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Временна татуировка.
Здравейте,
може ли да ми дадете пълна информация за временните татуировки?
Защото мисля да си нарпавя една такава и ,ако ми хареса да си направя една постоянна...
Законите са едни!или биеш,или те бият...
за временна с къна ли говорим, или от тия,дето се правят в по-горен слой на епидермиса?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ако и на мене ми дадеш информация и за двете, ще те обичам..![]()
Временна татуировка е буквален превод на английския израз “temporary tattoo” или това, което ние наричаме “ваденка татуировка”. Ако желаеш върху кожата картинка, която може лесно да се махне, ориентирай се към рисунка с къна, с водоустойчив маркер, ваденка.Къната пада за около 1 седмица,но ако не се къпеш - може и повече..
Има татуси,които се правят в по-горен слой на епидермиса(както споменах вече),но за мен това е изключително глупаво.1во-ако искаш татус и просто да видиш как ше ти седи може да те надраскат с маркер.2ро-ако е само за гъзария да ти кажа,че не винаги татусите се разнасят добре,т.е. може да остане петно на кожата.Майка ми работи в болница и прави едно медицинско списание.Имаше някакъв брой точно за татусите,какви са рисковете(тва бяха глупости де),как се отсраняват,усложнения,цени ,снимки..абе много гнусно беше.
В заключение ще кажа - татусут с къна не е толкова детайлен(разбираемо що),а тези временните(които btw не навсякъде ги правят) са за хора,които не са сигурни какво искат.Ако желаеш да си направиш татус,обмисляш го,решаваш го и отиваш и си правиш истински.Това е.
Мен ми трябва нещо повече за тея как бяха.... леле баси немоа се сета... бе тея едногодишните татус.. нещо повече за тях, цени и място на правене..
Е тея де,в по-горния слой на епидермиса,на тях им викат едногодишни.Ама аз ти обясних вече,ако наистина искаш татус,ще си го искаш за цял живот и ще си направиш истински.
Много ти благодаря за информацията относно видовете татуси, и сега ако ми изкараш няк1де к1дето да си напраа една... златна ще си..
Изобщо нямам представа къде.На малко места сигурно,щото тва е ебаси глупостта.Ходи и питай,няма те заболи.