.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    тъп!
    Guest

Аз май съм много тъп, а?!

Значи, историята е много заплетена... Преди почти година, аз и най-добрият ми приятел се запознахме с едно момиче, много е сладка, умна, забавна абе почти перфектна е...! Обикновенно не се влюбвам лесно, занимавам се с мотори, покер и фотография, затова около мен има много момичета, които ми се натискат... Но сега, за първи път май че се влюбвам! Проблема е, че приятелят ми също я харесва, но имам чувството, че не толкова дълбоко, колкото мен. Работата е там, че тя много често ме гали, седи на сантиметър от мен и ме гледа "романтично", прегръща ме много често без причина и т.н., а след това към два дена се прави на недостъпна?! Не мога да я разбера? Въпросът ми, дали съм тъп беше свързан с това, че аз не правя нищо по-интерестно в отговор на нейните шитове... Даже, отвреме навреме, когато сме се събрали с момчетата и пращам sms-и от сорта на "Обожажвам да те докосвам, желая да те виждам всеки ден, защото ти си всичко на света за мен..Yamaha R1!" Според вас какво трява да направя, отчасти ме е страх да не ми откаже, отчасти ми е гадно за приятеля ми, отчасти за едно друго момиче, което ме харесва, има ПЕРФЕКТНО тяло и е много красива, но характера и не ми харесва...

Град
    РЮАР

Re: Аз май съм много тъп, а?!

Говори с приятеля си и от там послушай с1рцето си..

казвам го приятелски - ти си глупав бе човек.
    Това как те гледа и после уж се отдръпва е стара изпипана женска тактика, знам я аз и на мен са я правили
    Направи се и ти малко на интересен и недостъпен - ама съвсеем леко и виж как ще реагира
    Отосно онази с якото тяло - забрави я, няма да си толков щастлив с нея колкото с онази душица, все пак няма да я носиш на изложба нали...
    А за приятеля ти - помисли с кого тя би се чувтсвала щастлива.. а щом на теб ти прави тези врътки значи ти си човека!
    Айде започни с малко закачки и шегички и лека полека отвръщай на чувстават й Бъди естестван ей! Айде успех, после кажи как минава

Наистина си тъп,аз ако съм момиче,и ми пращаш такива смс-и даже нямаше и да ти обръщам внимание.Или земи да й отговаряш или просто се оттегли,а тва за приятелите,ако са ти приятели ще те разберат,едно е да харесваш някоя,друго е да си влюбен.Винаги някой приятел ще харева момичето по-което си падаш,трябва да не отстъпваш,понеже и приятелите ти няма да го правят,а ако за 1 момиче приятел ти се разсърдии,начи не се брои за такъв.Просто сам реши,но според мене действай и без такива смс-и вече ае
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Съгласен съм отново. И ще добава, отново;

Говори първо с него, виж кво ще излезе от заплетената ситуация, кажи му, че ако толкова я иска, моеш и да му я дадеш, все пак имаш супер мноо мацета покрай тебе.

Другото което е, тря да знаеш, че наистина си заслужава, че наистина и стиска и на нея да тръгнете, а не само да си флиртува ей тъй, и след месец, два, три да каже; Абе тфа си беше за кефа, за флирта, за удоволствието, не си падам по дългите романи...

От там нататък ... палиш мотора и дерзаеш.

xaxa

spokoino nie momi4etata sme takiva taka pravim purvo iskame da pobarukame nqkoe mom4e posle se odrypvame da viidm kvo sh stane(da zapo4nat mom4etata da ti4at po nas a ne nie po tqh)no sm sigorna 4e ima ne6to tezi pogledi i az sm gi fyrgala i go pravq kogato sm si haresala nqkoi e ne prosto ei taka taka 4e...ne i se natiskai ti 4akai da viish kvo tq sh naprai ..
    Pink_Angel

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Съгласен съм отново. И ще добава, отново;

Говори първо с него, виж кво ще излезе от заплетената ситуация, кажи му, че ако толкова я иска, моеш и да му я дадеш, все пак имаш супер мноо мацета покрай тебе.

Другото което е, тря да знаеш, че наистина си заслужава, че наистина и стиска и на нея да тръгнете, а не само да си флиртува ей тъй, и след месец, два, три да каже; Абе тфа си беше за кефа, за флирта, за удоволствието, не си падам по дългите романи...

От там нататък ... палиш мотора и дерзаеш.
    Съгласна съм
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да поговориш с приятеля ти и да му кажеш, че си влюбен в нея.По-добре ти да си с нея, защото все пак той изпитва само харесване, а влюбването е много по-силно, така че...

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Трябва да поговориш с приятеля ти и да му кажеш, че си влюбен в нея.По-добре ти да си с нея, защото все пак той изпитва само харесване, а влюбването е много по-силно, така че...
    Напълно съм съгласна.
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Е Yamaha, ти пък... Honda . Абе ти си знае666.По тоя въпрос можем много да спорим
    По темата. Не трябва да ти е жал за другото моми4е с хубавото тяло. 666том я харесва666 се постарай да си с нея. Поговори с приятеля си и му обясни как седят не666тата.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest
    xxxx 6tom ne ti xaresva xaraktera qnma smisal da se zanimava6 s neq ako iska6 da si s neq samo zaradi tqloto....to nqma da e ve4no perfektno

typ!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от honda^
    Е Yamaha, ти пък... Honda . Абе ти си знае666.По тоя въпрос можем много да спорим
    Ми всъщност, аз карам Honda CBR1000... Не знам защо съм написал Yamaha, така ми хрумна... Аз дори не помна какво всъщност съм написал в смс-а, но беше нещо подобно

:P ами питай приятеля си сериозни ли 4увства има кам мацката...и го питай дали не мойе да си якраднеш?
    и действай!

Iv4o_0
    Guest
    Братле просто тя ти е в карпа варзана...просто 4ака ти да поеме6 следва6тата по сериозна ступка

Цитирай Първоначално написано от Iv4o_0
    Братле просто тя ти е в карпа варзана...просто 4ака ти да поеме6 следва6тата по сериозна ступка
    Има нещо вярно тука, само преди тва кажи на приятеля ти, да няма сръдни и цупни . Неа смисъл заради нек'фо маце си скапвате отношенията, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си