- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да...
Възможно ли е най-яката и пекана мацка да хареса...един...пф...загубеня и задръстеняк?
ЕДИТ:Възможно ли е най-яката и пекана мацка на випуска да хареса 1 загубеняк и задръстенк с да не кажа странни хобита?
Ми що па да е невъзможно. Ест че е нормално. Се пак кват и да е може да си харесва и такива момчета!
Е кво бе? Мацката мое да си го аресаПървоначално написано от Pti4i grip
![]()
Дисекция на хлебарки?!?!А ОК...Начи НЕ съм най-странният(хобито ми е...хм...една мн обичана и уважавана от мен марка автомобили...но....секи ми се подиграват за това деба
)
Не знам кво е "загубеняк" и "задръстеняк" и кои то4но хобита са странни,
но от опит мога да кажа, 4е мъж със скандално поведение пред у4ебния съвет и без изгледи за кариера в обществото, със странното хоби да си отглежда забранени от закона растения има вси4ки шансове да си намери страхотна мадама
![]()
![]()
![]()
siguren li si 4e e si pada po nego?ako tq ti go e kazala -da vuzmojno e ,no ako si go nau4il ot nqkvi dolni sluhove-pitai q i 6te si siguren.
Ахъм, възможно е.
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
С нея дори не се познавамеПросто аз я харесвам а тя е
Просто имам чувството,че това е загубена кауза...дори са ми го казвали "защо си мислиш,че мацка като нея ще хареса сухар като теб"...и сега просто...има ли дори и грамче смисъл да се ОПИТАМ да се запозная с нея...незнам,но...имам идиотското чувство,че дори да и кажа и едно простичко "здравей" тя ще ме погледне така>>>
<< и ще си помисли "тоз пък кфо иска"...не я познавам за да потвърдя...но...какво друго може да си помисли едно невероятно момиче като нея за мен
![]()
само в тъпите американски тийн комедииПървоначално написано от Нещастен;(
![]()
poo princip kato momi4e mogave6to da spodelq 4e e naapulno vuzmojno i moje bi nai-veroqtno e taka oba4e vinagi ima edno NOi v toq sly4ai kato pulen realist i daje pesimist 6te ti kaje ,4e dori i da te haresva ti edvali 6te razbere6(dori i da q popita6 nai-veroqtno 6te poly4i6 otricatelen otg).Po prostata pri4ina,4e su6testvyvat "priqtelite i" ,koito bog znae kakvo 6te si pomislqt ako tq vzeme da izlezne s takuv 4vek.I vse pak vzemi napredvid fakta,4e se opitah da go napi6a kolkoto se moje po pesimisti4no za da ne ti vduhvam naprazni nadejdi
No ti si znae6 nai-dobre.Koito ne riskyva,ne pe4eli..i ako moje da spodeli6 posle kakvo si re6il da razbereme kakvo e stanalo nqma da ti se razsurdim
![]()
![]()
явно може.
etc !Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Възможно е, ако надникне малко по-дълбоко от външността, ако ме разбираш.Да си кажем четно-момичетата не обичаме загубеняци, обаче ако си свестен и добричък, защо не?
Ае вие по улицата не сте ли се се разхождали скоро?Ако не сте излезте и ще видите ,че най-готините мацки ходят с някви идиотчета ,повечето от които без задръжки можете да наречете по-грозни от вас.
Зависи от тълкуването на историята. В тъпите тийн филми не се разправя за ГРОЗНИЦИ,А ЗА ЗУБАРИ! Правете разлика,защото зубара е много по-лошо нещо от грозника. В тия филми се говори за социалната изостаналост на някое момче,което се е затворило в себе си и всяка вечер си мечтае за най-яката кака във випуска.
Да си грозен не означава непременно да нямаш контакти.
Напоследък се наблюдава и един парадокс: Красивите издокарани момченца (демек свалчите) биват отхвърляни повече от грозните момчета.
Познайте защо: защото не демонстрират стойност. А обикновените и не чак толкова големи красавци вместо да се контят кат путки пред огледалото и да показват външността си, разкриват вътрешността. А повечето жени се влюбват не в лице,а в личност.
Така че тук красивите момчета губят
Мисля ,че отговорих на въпроса ти - няма невъзможни неща,няма граници,има само предрасъдъци и хора без достатъчно умствен багаж ,които да ти казват "ам ти не можеш с тая..."
Възможно е..То любовта не пита нали знаеш..
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
За огромно съжаление е така и в повечето случай се случва даже.
Някой го правят на пук на другите, други пък съжеляват балъците, а трети са просто тъпи...
Нямам предвид всички яки мацки...
За моя радост съм било не веднъж свидетел на прекрасни двойки, но са рядкост!
Неподходящ размер на снимка в подпис!