.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Blood

Gostenka
    Guest

Blood

Pyrvo da kaja che pisha tuk s dosta symnenie, dokolko nqkoi moje da mi dade otgovor na vyprosa. Dnes vlizam za pyrvi pyt. Mislq, che vlizah pak predi godini. Mislq, che sym malko ot "az se vryshtam tam kydeto vie otivate"
    Ne stava vypros che imam golqm seksualen opit zad gyrba si. Prosto sym chela mnogo, praktikuvala sym po-malko, interesuvala sym se dosta. Ne znam dali shte polucha otgovor, prosto zashtoto hm..tuk mai ima dosta 12-13-14-15 godishni, koito pitat razni absurdni neshta. NO pone pitat nali?
    Tova e polojitelnoto! Vupreki che me e strah za pokoleniqta, koito idvat sled men. "Kak se pravi svirka? Az sym na 13!" BOJEEEEEEEEEEE!

Kakto i da e. Ta..mina mnogo vreme ot pyrviq mi pyt. Minaha godini!
    I vchera pravih seks i pak imashe kryv, mamka mu! Ne znam zashto. Reshih, che prosto zashtoto neshtata bqha malko po-grubi. Ama taka ne se jivee!
    Zashto ima kryv? Kato izkluchim fakta che vupreki che beshe grubo, ne me boleshe. A naprotiv! Bukvalno bqh na sedmoto nebe!
    I kryv?

Nqkakvi idei kak da predotvratq tova sledvahtiq pyt?
    Blagodarq predvaritelno!

Guest
    Може просто преди да не ти се е разкъсала девствената ципа ......

Gostenka
    Guest
    Tova ne e variant!
    Razkysala mi se e!
    Ne pravq seks ot mesec, a ot godini!
    I ne vinagi e imalo kryv!
    Prosto tozi pyt...

Guest
    ами някакво разкъсване може да си получила, дори да не те боли. Може да имаш и някакви наранявания по вътрешността на влагалището (случва се често мисля).
    Но най- добре иди на гинеколог, едва ли тук някой може да ти каже. Трябва преглед, за да си сигурна и спокойна.

Gostenka
    Guest
    Ama to na drugiq den veche nishto mi nqmashe. Nito kryv, nito bolka. Ne sym se pritesnila mnogo. Kato se ima predvid che sym panika na panikite.
    (cql jivot me plashat s taq bremennost, maika mu mechka!)
    Ta..nqma smisyl ot ginekolog. Ama ako pak ima kryv sledvashtiq pyt, shte mi

Gostenka
    Guest
    Prosto mnogo vyzbudena!

Gostenka
    Guest
    Nqma nishto po-hubavo ot myj, koito znae koga, kyde i kak.
    Kryvta togava ne e nikakyv faktor!

Град
    У нас

Може да е някакво нараняване ... и на мен ми се е случвало .. но то си се оправя ;)

Фен
    Град
    Plovdiv
    Po-dobre idi na ginekolog,poneje imam poznata tq taka s godini ne si oburna vnimanie i nakraq edvam se opravi.... Oshte kato q e "otvarql" priqtelq i qvno e napravil malka ranichka ,koqto e kurvqla ponqkoga ,no taka e spirala kato tvoqta.I sled 3-4 god chak otide na lekar i ranichkata oshte ne beshe zarasnala i imashe opastnost ot bezplodie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си