.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Чудно ми е
    Guest

Готините мацки

Много ми е интересно като видя на улицата готини и нагласени мацки как вървят и се мислат за голяма работа и с голямо самочуствие, обаче каквито и да се правят идва момента в който отиват до тоалетната да серат и тогава какво... стават от готини мацки в едни дрисли. И какъв е извода.... че колкото и да си готин и се правиш на голямата работа кат отидеш в кенефа мажеш яко тоалетната чиния а и себе си, пък и мирише след вас, не зависимо колкото сте готини и красиви.

Gostenka
    Guest
    Am nikoi ne moje da pobedi prirodata si!
    Tova oznachava li che trqbva da si kloshar, da ne ti puka kak izglejdash.

Gotinite hora, macki, myje syshto sa HORA. I te hodqt v toaletna, i te qdat, piqt. Pravqt vsichko kakto drugite. Prosto im puka za kak izglejdat.
    Na teb ne ti li?

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    И кво?
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен
    Град
    Мбабане
    пред тоалетната чиния всички са равни

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Абе момче ходи на лекар!

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

Много мъдро казано =D> =D>
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gostenka

Gotinite hora, macki, myje syshto sa HORA. I te hodqt v toaletna, i te qdat, piqt. Pravqt vsichko kakto drugite. Prosto im puka za kak izglejdat.
    Na teb ne ti li?
    Перфектен и много точен отговор. Но мисълта ми беше друга. Може би не съм го написъл както трябва. Имам предвид, че има такива мадами, които са правят на голямата работа и на недостъпни. И то заради това, че са красиви. А като се приберат вкъщи и като отидат в тоалетната и хоп вече са като другите. И тогава къв е смисъла да се правиш на отворен пред другите не знам. Май като цяло го казах много объркано и завъртяно.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Много си прав.Сега се сещам как една колежка на майка ми ни разправя,че като си помислила как мъжа и се напъва и сере в тоалетната се отвращавала от него. (тая е някаква луда)
    Аз бих се отвратила,ако мъжа и не си пуска сифона след като сере...ама пък всеки луд с номера си...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Gostenka

Na teb ne ti li?
    Перфектен и много точен отговор. Но мисълта ми беше друга. Може би не съм го написъл както трябва. Имам предвид, че има такива мадами, които са правят на голямата работа и на недостъпни. И то заради това, че са красиви. А като се приберат вкъщи и като отидат в тоалетната и хоп вече са като другите. И тогава къв е смисъла да се правиш на отворен пред другите не знам. Май като цяло го казах много объркано и завъртяно.

демек някоя пикла като се направи на оборотна й казваш - кво се дървиш, ма ? сякаш вчера не си бърса и ти насрания секси задник
    ?

Дете, и Анджелина Джоли сере и след нея мирише.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Аз за това използвам противогаз

Guest
    хаха аз не серЪ

Град
    California...why not?
    еми брао, ве, анти-посерко, ти си некъФ феномен май... я, земи викни Мавриков да та снима
    по темата... (по-скоро към автора) еми, сички ходят до тоалетната, то се едно да питаш що и клошарите дишат... егати мн прости хора има...
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Guest
    Добре де то е ясно че и най-готините мацки серат, на който и да не му е било ясно до сега вече трябва да му се е изяснило. Ама аз да ви питам друго нещо момичета. Като ходите с тия прашки и след като сте се изсрали порядъчно, не ви ли се цапа лентата, която ви е влезнала дълбоко между бузите. Това според мен не е никак хигиенично и аз предпочитам изрязаните бикини пред прашките.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, благодаря, че ни сподели този интересен факт.Всички сме хора и всички ходим по голяма нужда!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си