- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми иска да я лижа, а мен ме ми е гнусно
Ке ти натирим един едрогабаритен у между 2-те задми бузкиПървоначално написано от MartoPetrovfen
![]()
boje maminiq iznenadvam se 4e ima6 i priqtelka...sigurno si pital mama predi da spi6 s neq ili gre6a..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ае пак на някои умнотийте...аз прая секс за удоволствие а не за презижПървоначално написано от Shmatko
![]()
Мене ми писна и минах в пенсия![]()
Сложих си на кура табела: Ще стачкувам.
От 15-ти започва стачката и разрешение от общината си имам!![]()
който лиже женско пyте му викат в малата пyтьо и му излиза пришка на устата
трябва да съм бая закъсал, че да лижа жена... бляяя![]()
ми даПървоначално написано от Анонимко
пък момичетата дето лапат кyрове им викат курви
и то кво излиза ? само путьовци и курви по тая земя![]()
Първоначално написано от mi6ani
Ти знаеш ли как възбуцдащо мерише путката?
А кво ти пука, че пикаве от там? Индиянците са си пиели пикнята защото лекувала, чух за едно момче, коети си капало урина в очите и това го спасило от услвпяване и т.н.
А пък и + тва тя предполагам се мие там от време на време а и след като ходят до тоалетна до колкото знам жените се забърсват.
Има толкова много момчета, които си умурат да оближат някоя, а на теб ти се отдава възможност, а не го правиш. Двай, възползвай се от възможноста. Обещавам ти - няма да съжеляваш.
И не забравяй, замо веднъж се живее. Давай, кефи се на живота, поемай всички рискове, които живота ти поднесе. Има толкова много страи хора, които не могат да правят нищо. Те дават мило и драго сега да са на твое място.
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
ti sam si re6ava6 kvo da prai6.....nie ne mojeme da ti re6ime problema.....................prosto i kazva6 i gotovo ne e golqma filosofiq![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Sled kato q obi4a6 ne trqbva da te e gnus ot neq ![/b]
na men su6to mi e gnusno nqkoi da me lije i ne mi prai udovolstvie tree da si i kae6 4e te e gnus
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от Асен
![]()
Ти не се ли миеш там бе?????????![]()
![]()
Ебахти хората....
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ей, ма ме карате да се смея. Да не живееш в 18 век бе[/b]
ba vie poburkahte mom4eto,nadali ve4e naistina 6te si pomisli i za akano i za lizane i za vsi4ko ostanalo haha![]()
Да,пък и не виждам от какво те е гнус,ако тя спазва добра лична хигиена.Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
Не мога да ги разбера някой хора, защо няма да ти харесва... без майтап сигурно имаш психологически проблем. Поближи я малко да видиш как ще започне да ти харесва
на мен най-ми е хубаво като започне да се топи в устата ми, айде да не започвам да говоря мръсотийки сега
![]()
Перверзник!Първоначално написано от Fusion
А пък иначе наистина пича или е луд или темата е ебавка
а пък кат се замисля маика му е виновна ако не е ебавка
![]()
iskapete se edno hubavo.. i posle se lijete kadet iskate
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
ахаха що ми каза первезник веПървоначално написано от Schnitzer
искаш ли да те кажа на мама сега
ole tva mom4e e mn zle seriozno\
/
като те е гнус да лижеш момичето лижи некое момче \/
Точно така Асенчо, правилно мойто момче!Първоначално написано от Асен
А мръсните, палави какички имат и други лоши навици - като например да искат да те целуват след като е имало яхабиби и сюнети![]()
няма да се даваш!![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
о маи гад .. асене ти си много зле бе ..![]()
;] Why Not ? [;