- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кузов...
Ще му скъсат дупето...http://news.ibox.bg/news/id_1920352554.
Един светъл лъч в тунела на съмнения и корупция
малко са му 3 години!!!!![]()
Эаслужава си накаэанието ,както и много повече де ...педофил скапан !Гнусна работа![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Че са малко, малко са, но дали и тях ще излежи?![]()
Не 3, а и 30 год. са му малко. Само, че много се съмнявам, че ще излежи и тези 3 години.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако е виновен са му малко, така е.Но ако не е-много са му.Иначе предполагам ще му харесва в затвора.![]()
Как се накефих като чух само!!!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
дълбоко се съмнявам.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от 182+44_4adel
да се Удави дано!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Едно не ми е ясно...
защо делото срещу него беше повдигнато 5 години след въпросното деяние? Това ме кара да се съмнявам за доста неща...
ако не се лъжа... има няква проверка от евро съюза и трябва да се симулира дейност. пък и е бивш член на Атака, която е вечната опозиция и е много удобно за останалите управляващи да "покажат" на народа какви типове има в тази партия, за да не й се гласува доверие.Първоначално написано от Забавно ми е
(тва го чух по скат, не е мое мнение, но пък е доста възможно).
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Защото сега трябва да се покрие скандалът около Румен Овчаров. После ще кажат "Ето, ние осъдихме един народен представител, защото е виновен, но нашият министър не е- затова си остава на постта и ще подготвя изборите за евродепутат".Първоначално написано от Забавно ми е
Да, де това отгоре бях аз.
Вярвам, че е виновен, но всъщност като обжалва сигурно ще го оправдаят поради липса на доказателства.
Как се доказва орален секс, че нещо не мога да се сетя? При това 6 години по-късно? Липсата на каквито и да било сериозни доказателства срещу Кузов е видима, и ако ще и на последна инстанция, но ще го оневинят (или осъдят условно). Помнете ми думата. Показанията на един лепилар (дето даже се отказа от тях) едва ли са достоверни. Не искам да коментирам дали е педофил, или не (в интерес на истината муцуната му е малко глуповата, може наистина да е педофил), но е факт, че липсват каквито и да е доказателства за това. А не мога да разбера как може да има хора, които да се радват на подобна скалъпена присъда? Това по никакъв начин не означава, че съда е по-малко корумпиран, а точно обратното - ако някой има кинти и желае да те злепостави, дава 1 колело на един лепилар, показва му твоя снимка, води го в съда, ония казва, че ти е лапал, а после - стой, та гледай! Докато не намерят по-сериозни доказателства, изобщо да не ми пробутват показанията на разни лепилари (Карбовски ги показа в предаването си и си пролича, че за малка сума пари биха продали и майка си).![]()
Левски шампион але але!
air_J е прав. Ако наистина е прдофил, и 10 са му малко... НО първо, няма как да се докаже неоспоримо, дори не зна въобще как са го доказали, при положение, че имат само свидетелски показания, при това хората се отказаха от тях... Както и да е. На мен също ми е противен, но да осъдиш някой само по свидетелски покания, и то със съмнителна достоверност... Хм. Най- вероятно ще го освободят като обжалва...
Да не говорим , че в възможно и да е политическа работа, някой се мъчи да го закопае по някакви си причини.
Оак казвам- противен е , не е трудно да се повярва , че е педофил, но за да се осъди някой ефективно трябват доказателства. Жалко, но факт.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Гъзът му ще стане широк, като кюнец.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2 години само задето е влязъл в АТАКА