- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви дупета?
момчета кажете по какви форми на женските дупета си падате ?? по мащабни и закръглени или манички и теснички така да се каже ? Стил Jenifer lopez или по-дребнички Кое ви възбужда повече?
важното е да са мити !
и не с размера на карнобатските лозя, де
![]()
Нито много малки нито много големи-както се вика да има някое друго месце![]()
Moi lichni nabludeniq...
Mujete ne haresvat klioshtavi dupeta, ili nqkvi dupeta kato duski..ravni i bezformeni.Trqbva da si ima mesce...![]()
stegnati !! ne nqkoi razpluti...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
мдааа... подкрепям - преди всичко стегнати и средна големина, така де- не ща да ми ръбинито пък да е някъв като на бионсе (въпреки че тя си го харесва де
)... а едно стегнато дупе винаги радва окото
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
sarazmeren s tqloto i stegnat!
of tva e dylga tema ako iska6 mi pi6i na li4no 6ti iznesa disertaciq
Абе не знам, като и го вида разбирам дали е...
аз обичам тлъсти и по възможност леко потни със аромат напомнят ми нещо![]()
Craig David-Walking Away
Еми пак си зависи. Неможе да харесаш месестото дупе на някво кльощаво момиче! По принцип много харесвам слаби момичета със мн тесни дрехи и просто да си личи че имат красива и поддържана фигура... В такъв случай ми харесват по-малки. Но ако момичето е по-едро като цяло (не дебело)(да кажем аз под по-едро разбирам над 165-170см и съответно над 50-55кг). Та зависи... естествено, че е кофти момиче с големи гърди и очертани форми да има един плосък и малък момчешки задник.... И тъй като мн рядко срещам слаби и красиви момичета, на които да им отива малко и сладко дупенце, май се присъединявам към любителите на по-месести дупета![]()
i celulitni ... zabrawi malkata podrobnostПървоначално написано от lamzzzercho
![]()
malki i stegnati be kak ina4e![]()
malko primer4eta nadqvam se ne vi pritesnat snimkite![]()
![]()
\/
Коя таз ве?![]()
трябва да са като на джей ло, но задължително и главата на мацката да е несаръзмерно по голяма от тялото![]()
Не като на Дженифър Лопез, но по-закръглени. Не се кефя на много малки и плоски.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
"златната среда" му викат на тфаПървоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
темата беше за момчетаиначе се кефа на малки и стегнати и задника на тая лопез не ме кефи
ti ako na debeliq zadnik na Lopez mu vika6 maluk ne znamПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти ако ще пишеш глупости, не ги свързвай с мой пост. ЧЕТИ!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Abe tva,4e na J Lo i e uvisnal i debel zadnika se prevurna v nqkvo kli6e!Mnogo si i e gotino dupeto,prosto 4ertite na proizhoda sa i takiva
`Death`Whore`` sorry mnogo nesvurzano si go napisala![]()
"Abe tva,4e na J Lo i e uvisnal i debel zadnika se prevurna v nqkvo kli6e!"
emi tva e samata istina brato, prosto ima otvratitelen zadnik
Определено трябва да има месце по него и с една ръка да не мога да го обхвана цялото...![]()
По малки и тесни, но дори да е по големичък винаги момичето може да отслабне![]()
Eventful past is everclear.