- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da vi pitam..
Zdraveite...
Iskam da vi popitam vie kak svurshvate?Shtoto sega moqt priqtel mi se syrdi, 4e dokato sme pravili sex sum si "shlqpkala klitura"....![]()
Ami az po drug nachin ne moga da svursha!!!
![]()
![]()
Приятеля ти е тъп егоист!Аз моита се чудя как да я накарам да се бара че да ми помогне малко поне![]()
emi i az taka pravq ili toi na men mi go pravi!mi obqsni mu 4e po drug na4in ne moje6 da svar6i6 i 4e ne si edinstvenata!Първоначално написано от kvo znachenie ima..
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Обясни му, че така можеш да свъшиш по-лесно. Това не означава, че то не ти е нужен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
партньорът ти е не само мързелан, но и грубиян.
вместо той да ти "шляпка клитора" се оплаква, 4е ти сама си го правиш вместо него.
на тоя пи4 явно егото му е по- голямо от 4увствата му към тебе.
ami kaji mu v o4ite 4e ne moje6 po dr na4in i taka ti e po-priqtno i po-lesno![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
айде да видим че той не свършва ли по един и същи начин,апък ако е толкоз голям проблем направете по голямо разнообразие - различни пози ,движения,експеримети ,може да откриеш нов начин за себе си :P
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
emi na nego kav my e problema..na teb taka ti haresva...sexa ne e li za da dostavq ydovolstvie an horata....![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Е обясни на приятеля ти как стоят нещатата ще те разбере
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..