.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Da vi pitam..

kvo znachenie ima..
    Guest

Da vi pitam..

Zdraveite...
    Iskam da vi popitam vie kak svurshvate?Shtoto sega moqt priqtel mi se syrdi, 4e dokato sme pravili sex sum si "shlqpkala klitura".... Ami az po drug nachin ne moga da svursha!!!

Приятеля ти е тъп егоист!Аз моита се чудя как да я накарам да се бара че да ми помогне малко поне

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN

Re: Da vi pitam..

Цитирай Първоначално написано от kvo znachenie ima..
    Zdraveite...
    Iskam da vi popitam vie kak svurshvate?Shtoto sega moqt priqtel mi se syrdi, 4e dokato sme pravili sex sum si "shlqpkala klitura".... Ami az po drug nachin ne moga da svursha!!!
    emi i az taka pravq ili toi na men mi go pravi!mi obqsni mu 4e po drug na4in ne moje6 da svar6i6 i 4e ne si edinstvenata!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Обясни му, че така можеш да свъшиш по-лесно. Това не означава, че то не ти е нужен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    партньорът ти е не само мързелан, но и грубиян.
    вместо той да ти "шляпка клитора" се оплаква, 4е ти сама си го правиш вместо него.

на тоя пи4 явно егото му е по- голямо от 4увствата му към тебе.

Град
    sofiq
    ami kaji mu v o4ite 4e ne moje6 po dr na4in i taka ti e po-priqtno i po-lesno
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

айде да видим че той не свършва ли по един и същи начин,а пък ако е толкоз голям проблем направете по голямо разнообразие - различни пози ,движения,експеримети ,може да откриеш нов начин за себе си :P
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

emi na nego kav my e problema..na teb taka ti haresva...sexa ne e li za da dostavq ydovolstvie an horata....
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    Някаде по Дунав
    Е обясни на приятеля ти как стоят нещатата ще те разбере
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си