Ами проблема е следният - отначало като тръгнахме всичко си беше наред - даже страхотно! Сексът, всичко. Но Мина малко време и тя започна да охладнява към мен - незнам защо .. знам, че я задоволявам напълно в леглото (това го знам със сигурност) и по нейни думи съм вълшебник в леглото ... ама ... постоянно започва да ме игнорира и да се заглежда към други мъже и то основно заради по-доброто им телосложение. Аз имам много добро телосложение, и мускулатура, но ми липсва маса и изглеждам леко кльощав ... но всички момичета твърдят, че имам готино тяло освен това момиче, което ме интересува постоянно се заглежда по разни дет са по-мускулести и постоянно има коментари от рода на "оле тоя колко е готиииин" ... постоянно се притиска в приятели с по-големи мускули когато ги прегръща за поздрав и вмята нещо като "оле, защо ми моя няма такива" ... тия работи може да са дребни и да прекалявам, но ме сдухват невероятно много и започвам да се чувствам непълноценен и да се съмнявам във всичко. Стигнах до там, че говорих с бивши приятелки дали съм добър в леглото - до една потвърдиха ... започнах да разпитвам приятелките на моята, дали ме обича и всички твърдят, че по цял ден говори само за мен и наистина е лудо влюбена в мен (както и аз в нея - умирам само за да съм с нея) и не разбирам какво толкова я привлича .. наскоро споделих с нея проблема, защото вече не издържах, а тя започна да ми обеснява как не харесвала много мускулести типове, даже й било гнусно ... аз се поуспокоих, но тя продължава !!!! моля дайте ми някакъв съвет немога да ходя на фитнес, защото наистина нямам достатъчно време