Аз като говорих с нея й казах за това, че нямам време и тя започна да ми обеснява, че не иска да съм бил мускулест и я отвращавали по-мускулести мъже и че го правила на бъзик. Ама пак продължава и колкото и бъзик да е не ме кефи идеята постоянно да ме хваща срам. Винаги момичетата са ми показвали, че съм красив и харесван и това не ми е бил проблем, но сега направо откачам и ако не обожавах толкова невероятно много всичко в нея (без това) щях да й тегля майна без да се замисля, но просто не мога! Без нея ще умра! И го казвам в буквален смисъл.
Имах идея да й покажа как е това като се натисна на някое друго момиче пред нея и знам, че няма да ми е голям зор да сваля някоя, ама дори само идеята ме кара да се отвратя ... просто не мога да помисля за друга ;( имайте предвид даже незнам какво да направя ... мисля винаги само за моята и немога да не мисля за нищо друго и само като си представя, че трябва да свалям някое друго момиче и ми призлява ... мислех също поне да направя някакъв такъв коментар ... ама няма нищо което някое друго момиче да има а моето да няма и то в пъти по-добро