.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Малко помощ

Искам малко помощ за едно момиче как да постъпя! Познавам я от около 4 месеца запознахме се на рождения ден на една обща позната и аз се влюбих в нея И просто това момиче на което бях на рождения ден я използвам за нещо като сватовница и тя ми каза че това момиче също ме харесва но като излезем тя почти не говори а като се опитам да я заговоря тя ми отговаря на бързо и пак замълчва! Какво да направя?

Супер фен
    MI moje bi e sramejliva.Napravi pyrvata krachka ti.Pokani q da izlezete i i kaji kakvo chuvstvash pyk moje da se otpusne i da si priznae i tq.
    Обичам те <3 !!!

Щом те харесва сиг се притеснява и затова не говори! Като излезете малко повече пъти трябва да се отпусне!

Град
    РЮАР

Re: Малко помощ

Еми хвани и и признай чувствата си и я заговаряй колкото се може повече..явно е срамежлива и стеснителна..

Супер фен Аватара на Sarabi
    Според мен е адски срамежлива, едно време и аз бях така. По - честичко гледай да си около нея за да свикне с присъствието ти и да може да се отпусне, да разбере, че с теб може да си говори свободно.
    Но не се отказвай, защото тя не е виновна, че няма опит, не си прецаквай шансовете. Щом те харесва, не му мисли много .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    При сенките

Re: Малко помощ

Цитирай Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
    Искам малко помощ за едно момиче как да постъпя! Познавам я от около 4 месеца запознахме се на рождения ден на една обща позната и аз се влюбих в нея И просто това момиче на което бях на рождения ден я използвам за нещо като сватовница и тя ми каза че това момиче също ме харесва но като излезем тя почти не говори а като се опитам да я заговоря тя ми отговаря на бързо и пак замълчва! Какво да направя?
    Predraspolojiq na nqkva tema deto haresva i se pozaprikazvaite zadavai poveche vuprosi abe dz.. smisul... nemoga da kaj kvo da si govorite ,nai-dobre zemi i kaji che q haresvash;p
    Requiem for a dream....

Guest
    Глупости,да й каже, че я харесва Явно момичето е срамежливо, а след подобно признание ще се притесни още повече и нищо няма да стане
    Аз като момиче ти давам следния съвет: трябва да имаш много търпение, щом си си избрал такова момиче.Трябва да се отнасяш внимателно с нея, можеш да й правиш разни мааалки комплименти, да й задаваш въпроси свързани с нея(защото е сигурно, че ще може да отговори,стига да иска) и хем с такива въпроси ще я поопознаеш. И така си караш докато се отпусне, тогава вече продължаваш како прецениш.Успех!

п.п.забравих да спомена колко е важно чувството за хумор, ако го имаш, не си пести шегите

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Пробвай да се вмъкнеш в някой разговор започнат от нея.И действай сам,че сватовницата само може да оплете нещата.Казвам ти го от опит.

Град
    Sofia,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Пробвай да се вмъкнеш в някой разговор започнат от нея.И действай сам,че сватовницата само може да оплете нещата.Казвам ти го от опит.
    absolutno sum suglasna! uspeh
    "La sonrisa es el unicо virus que no hace da

нещата са в твои ръце,ти решаваш...кажжи й какво 4увстваш към нея...

Мега фен
    Град
    София
    Ами нали энаеш,че и тя те харесва...!Явно е от по-срамежливите и трябва ти да и покажеш какво иэпитваш-може би тогава ще се поотпусне!Не се колебай,а действай-кажи и какво иэпитваш!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Просто и кажи да се отпусне, че няя за кво да се притеснява толкова. Кажи и още, да си казва тва, което мисли, трудно е, ама поне нека опитва на моменти, така ше разработиш тактика и ще оставиш самата тя да се бори с нейния недостатък, ако може така да се нарече. Ти също не оставай безучастен и и говори. Говорете си, за всичко и по много. Не забравяй чат пат да я {} , било то и по

Да,кажи й да се отпусне понеже ще я сваляш,глупости.Почвай да говориш,ръси глупости,без значение какво,просто говори,прави си бъзици,ако щеш я птиай кой номер обувки носи,просто се сближи
    нямам повод да сънувам....

Казах и! И тя ми каза че най-важното за нея са приятелите и просто няма да стане...

Оф,кофти пич,тва за приятелите наистина е глупаво,а уж гаджето се води приятел,само че по близък.А ако наистина я искаш,просто стисни малко зъби,можеш да имаш всяка,просто трябва да се постараваш мъничко,като ти казва Не,ти недей да се отказваш,кажи Ок и продължавай да се мъчиш с нея Няма непокорим връх,просто има липса на желание

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не я оставяй.Впечатлявай я още И й кажи,че примерно ако нещата не тръгнат добре, ще се върнете към приятелство и няма да я зарежеш просто така...нз
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Еми е тфа са женските номерца! Кфо друго да кажа, следващата и да не ти пука мноо мноо. Явно ш' си остане недооценена с тва нейно държание! Ае успех

Цитирай Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
    Аз определено нямам липса!
    Действай тогава,и успех.

Хораааа много ви благодаря!!! Тя току що призна чувствата си И получих първата и

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си