.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Guest

Алкохола и тютюна са по-вредни от марихуаната.

За някои това ще е удивително, но други го знаят. Към първите ще напиша мнението на Бернард Кушнер:

“Обективният и подробен анализ на повече от 450 изследвания,
    извършени от екипа, показва, че канабисът например, който е
    предмет на гореща дискусия, води до невротоксичност, по-слаба
    от тази на алкохола, кокаина и психостимулантите. Изглежда, че
    по отношение на опасностите се оформят три групи: първата
    обхваща хероина, кокаина и алкохола; втората –
    психостимулантите, халюциногените и тютюна, а
    бензодиазепините(успокояв щи и сънотворни лекарства) и канабисът
    идват най-накрая... Накратко, всички представляват опасност, но в
    различна степен, която вече може да бъде определена и класифицирана.”

Цитатът е от доктор Бернард Кушнер – основател на организацията “Лекари без граница”, носител на Нобелова награда за мир, временен администратор на ООН през 2000 година.

Да уточня само, за да не ме обиждате на "наркоман", че никога не съм пушил тютюн или трева, нито съм пил алкохол - въобще не съм употребявал никакви наркотици.

Re: Алкохола и тютюна са по-вредни от марихуаната.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    За някои това ще е удивително, но други го знаят. Към първите ще напиша мнението на Бернард Кушнер:

“Обективният и подробен анализ на повече от 450 изследвания,
    извършени от екипа, показва, че канабисът например, който е
    предмет на гореща дискусия, води до невротоксичност, по-слаба
    от тази на алкохола, кокаина и психостимулантите. Изглежда, че
    по отношение на опасностите се оформят три групи: първата
    обхваща хероина, кокаина и алкохола; втората –
    психостимулантите, халюциногените и тютюна, а
    бензодиазепините(успокояв щи и сънотворни лекарства) и канабисът
    идват най-накрая... Накратко, всички представляват опасност, но в
    различна степен, която вече може да бъде определена и класифицирана.”

Цитатът е от доктор Бернард Кушнер – основател на организацията “Лекари без граница”, носител на Нобелова награда за мир, временен администратор на ООН през 2000 година.

Да уточня само, за да не ме обиждате на "наркоман", че никога не съм пушил тютюн или трева, нито съм пил алкохол - въобще не съм употребявал никакви наркотици.
    \/ samo taka.to pak 6e ima nqkoi nedorazbrali ama e vajno da se napomnq ot vreme na vreme na horata za kvo stava vupros vuob6te.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    Марихуаната ако беше полезна нямаше да е забранена в цял свят бе галфон ! Само енда страна е разрешена.... но мнозенството печели ся ми лапай кура !

Фен
    Град
    City of Sofia
    Марихуаната те прави кретен.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

hahaha hahah kolko ste typi, po tpi, naj typi, konopa ne e zabranen zashtoto e vreden, ovchari, obache dobre che ste vie da vi se smeem haha

Guest
    доказано е, алкохола и тютюна имат смъртоносни дози и водят до интоксикация и физ.зависимост за разлика от тревата.

Марихуаната може да бъде и "полезна" в редица слу4аи на разли4ни заболявания, лекува глаукома и множествена склероза, , предпазва от алцхаймер и дори от рак.
    Затова медицинската употреба на марихуана е разрешена в 12 от щатите на САЩ, в Канада, Австралия, Холандия, Великобритания, Белгия, Италия Нова Зеландия и други страни.
    Забраната върху марихуаната няма нищо общо с това колко е вредна, лепилото е много по-вредно, н е разрешено, нали?

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    доказано е, алкохола и тютюна имат смъртоносни дози и водят до интоксикация и физ.зависимост за разлика от тревата.

Марихуаната може да бъде и "полезна" в редица слу4аи на разли4ни заболявания, лекува глаукома и множествена склероза, , предпазва от алцхаймер и дори от рак.
    Затова медицинската употреба на марихуана е разрешена в 12 от щатите на САЩ, в Канада, Австралия, Холандия, Великобритания, Белгия, Италия Нова Зеландия и други страни.
    Забраната върху марихуаната няма нищо общо с това колко е вредна, лепилото е много по-вредно, н е разрешено, нали?
    Подкрепям напълно това мнение!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Абе ти пуши по пет масура на ден, и виж дали няма да е вредна.
    Всичко , с което се прекалява, е вредно. МОже да е ок да пушиш веднъж на месеца, но като почеш всеки ден, няма как да е полезно...
    То и кафето е вредно като се прекалява с него, и шоколада...
    Ама да дойде някой тревар и да ми каже, че аз с моите 300 грама алкохол на две седмици веднъж си вредя повече, отколкото неговите три масета на ден му вредят на него... Успех!

Всичко си завиди от количеството. Освен хероина, защото там си е друга история...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Всичко си завиди от количеството. Освен хероина, защото там си е друга история...
    не е така...
    хероина е също толкова опасен, колкото и разни синтетични, "модерни" наркотици...
    В по- друга насока обаче. МОже да се чалнеш, или да се обезводниш, или да ти стане нещо на сърцето...Но доколкото знам не се получава такава бъраз психическа и физическа зависимост, както към хероина...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Айде бе.Как ли пък не?
    Ебаси 14 години в тоя форум

Град
    Затворен в подземията на имението Hellsing.
    То си е от доста време известно, което не трябва да ни кара да заменяме добрия стар алкохол с ганджа, естествено.

It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.

Град
    Пловдив
    Марихуаната ако беше полезна нямаше да е забранена в цял свят бе галфон ! Само енда страна е разрешена.... но мнозенството печели ся ми лапай "мъжкия полов орган" !
    ти, задръстеняк такъв, не разбираш, така че не си отваряй мръсната уста!!! първо, по тази логика и цигарите и алкохола са вредни, но не са забранени. второ, никой не е казал че марихуаната е полезна! поне чети като си решил да пишеш глупости. автора просто иска да сравни цигарите, алкохола и наркотиците /доколкото разбрах/! а ти си затваряй човката щото повечето гости като тебе не разбират от нищо и пълнят форума с помия!

по темата : не смятам че алкохола, тютюна и наркотиците могат да се сравняват, защото и трите са опасни. разликата е само в количеството което трябва да употребиш за да се натровиш, умреш и т.н. не смятам че тази тема е нужна, защото така само успокояваш тези които употребяват марихуана и им даваш нови доказателства че те нищо лошо не са направили, горкичките! тва е...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    мамка ви на сички тъпи наркомани вие сте нещастници коплета ! утаики на обществото !

Guest
    и кой го казва? един "щастливец"??
    ако беше такъв нямаше да си толкова фрустриран...
    горки4кия!

За сведение на папагалите, не само "КОЛИ4ЕСТВОТО е важно, но и КА4ЕСТВОТО,

и за сведене на 4ерната душа,
    МОГАТ да се сравняват разли4ните психоактивни вещества, (било то забранени или не) по това ДАЛИ и от колко можеш да умреш, и
    въз основа на този показател да се съди дали са "леки"(без опасност за живота) и "твърди" (с опсност за живота)

и по този показател както твърдия алкохол , така и тютюневите изделия са си баш "ТВЪРДИ" дроги, каквито са и разните му там прахообразни шмъркотици, опиатите , делириантите и упойките за коне.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Алелуя...

Guest
    може да не съм щастливец ама не съм утаика на обществото ;] друсаите и мрете ще видите след времее кое е по вредно алкохола или тревата мамка ви

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    може да не съм щастливец ама не съм утаика на обществото ;] друсаите и мрете ще видите след времее кое е по вредно алкохола или тревата мамка ви
    статистиката си показва кво е положението , кое е по вредно и кое не ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си