- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, къде ви дойде за първи път?
Мда, къде ви дойде за първи път? Как реагирахте? Бяхте ли подготвени?
на мен ми дойде точно докато един пич ме ебеше
Вкъщи си бях.Реагирах си съвсем спокойно, преди това бях чела разни книжки![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
az bqx na 9 i mnogo se stresirax,za6toto ne o4akvax da e tolkova rano,no vse pak si znaex kakvo da pravq!bqx na daskalo i klasnata mi dade prevrazka!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Бахти!!!Много рано бе!!!![]()
Йедйииинийййе и пийееенеее да има и некоя згодна жейиеница/Курвалака е до време пиенето е до гроб/
Моита мацка я сифтосах на къране е базик,ма тя цялата тема е тъпотия
![]()
лелеее...на 9 ? не е ли много рано???Първоначално написано от Alex_f
![]()
в 1 фр ама го очаквах вече и не съм се изненадала
koe koga ti e do6lo sopola akoto![]()
mani begai
![]()
![]()
kade go seizureofpower da se izgavri
![]()
You are Misleading and or Homosexual
hora nz ama mi e mn edno takova gadno i pritesneno za6toto ei sega sledva6tiq mesec stavam na 14 a pak o6te ne mi e do6lo-vsi4ki fr otdavna sa minali prez tva pak az....( mn li e kusno na 14-15 da ti doide ;( i ima li nqkakva veroqtnost i po kusno....
mi bqh na moreto....bqh v staqta po banski i trugnah da mastrubirami izvednuj gledam vsi4ko v kruv
be6e ujasno :P
спокойно миличка,възможно е да ти дойде и на 18,зависи от организма ти,но ако много се притесняваш отиди на гинеколог той ще ти обясни по ясно и подробно![]()
I kwo si wikash,tyz krastawica mi e golqma trqbwashe da wzema kurnishon.Първоначално написано от ^^puh4e^^
Temata ne e za tuka i ne e utochneno kakwa tochno e samata tema,kakwo ni e doshlo za pryw put ... purwiq mokyr sun,pyrwata menstruaciq ... drun mrun :P
На 2-ри август 1996 г. на село рано сутринта. Не се паникьосах-мама беше говорила с мен по въпроса и знаех какво е.
На 12 години ми дойде. Бях си вкъщи. Като видях, съвсем нормално реагирах, защото бях подготвена.
В леглото. Ам... то всеки път, години наред, без изключения, ми е идвало там
emi rano,no kakvo da se pravi,kogato doide!Първоначално написано от Devilka
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
и аз тъйПървоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Оф аз пък бях на село и беше мноо шибано.Тъкмо щях да ходя на басейн с мойта фр. и си обличам банския и гледам кръввв.Не се стресирах кой знай колко, защото бях подготвена, ама тряаше да звънкам на майка ми да я питам някои работи.Бях на 13.