.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: 1-vi put Kak ???

Hybrid View

4udq se
    Guest

1-vi put Kak ???

Kak 6te e po bezbolezneno za momi4eto purviq put s pi6ka ili s prust da q otvorq ??? i vas kak sa vi otvorili i kakvo mislite koi e nai dobriq na4in

Супер фен
    Мен с отварачка ме "отвориха"

Град
    varna
    ti samo s pr1st ne moje6 da q otvori6, no e za predpo4itane da se zapo4ne s tova

Голям фен Аватара на Devilka
    ние да не би да сме консерви?

v na4aloto s prust..i posle vnimatelno i bavno..
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

hi

Pri mene nqma6e prasti.lubovna igraq ,podmokrih se,misionerskata i kato mi go vkara ....taka si vpih noktite vav nego i go stisnax za vrata 4e za malko da go zadu6a.A krakata kolkoto se moje pove4e gi bqx otvorila i nqkava takav gi mqtah vav vazduha ne znam i 6to..moje bi za radi use6taneto kogato e vatre v mene..nqkakvo takova novo be6e ..nepoznatao ama gotino de v kraina smetka

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Chudq se na mujkoto "otwarqne" kak mu wikat ... moje bi "wuzmajawane" ...

kato ti e za 1vi pyt to shte te boli - nqma zna4enie s kakvo 1vo.. (ne pri vsi4ki e taka, pr men li4no nqmashe tolkova golqma bolka zashtoto mom4eto s koeto spah za 1vi pyt beshe super vnimatelno i me nakara da se otpusna do takava stepen 4e zabravih za bolkata) kakto i da.. ta ako si nameri podhodqshtiq 4ove i etoi e vnimatelen s teb vsi4ko shte e ok :P

химикал,краставица,кремвир ш,бутилка,може с антена на телефон да ви хрумне,а?? или с някоя крушка 60W ф50?
    просто бъди нежен и внимателен,толкоз ли ти е трудно да си използваш тялото по предназначение и да я възбудиш??
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Цитирай Първоначално написано от Devilka

emi ko ste ?? ako ne konservi
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Мен с отварачка ме "отвориха"
    хахаха ...
    ;] Why Not ? [;

Голям фен
    Град
    София
    са щи кажа как се прави "Бегемотска Бомба"...

Качваш се нависоко - отгоре на гардероба за максимален ефект.
    На леглото е мацката, с възможно най-широко разтворени крака.

Скачаш, като докато трае полета опъваш краката си максимално нагоре и назад, като ги държиш с двете си ръце...

И се [-o< да уцелиш...

също може да пробваш и...

Tight Like a Tiger

Driving home from a party your girlfriend doesn't feel well and begins puking out the window. Using your power windows, you trap her by closing the window 'tight as a tiger'. You then proceed to pull her pants down and bang hole of choice (also tight as a tiger).
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

жената си е баш като консерва един я отваря си4ки я ядьт

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DzVErA*
    жената си е баш като консерва един я отваря си4ки я ядьт
    да, но разликата идва от това, че като вкараш месо в консервата - не почва да пищи...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми първо малко трябва да я възбудиш да я масажираш там доло после да вкараш един след няколко минути 2 и 3 пръста нежно и бавно и накрая си вкарай пишката

Guest
    3 prusta nesa li malko mnojko ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си