- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ima li opasnost da se zabremenee
hi frends
v4era pokanih priqtelq mi u nas
vsi4ko be6e super, gledahme film posle se natiskahme izvesno vreme i r6ihme da go napravim. toi oba4e nqma6e prezervativ . A uj e mnogo predvidliv ama vzel 4e gi zabravil vika - hajde bez prezervativ !
Ama az v nikakuv slu4ej ne iskah taka. Kazah mu da po4aka i otidoh v spalnqta na na6ite . znaeh 4e nqkude trqbvda da imat prezervativi v no6noto skaf4e ama ne namerihnamerih samo nqkakvi hap4eta tam. vidqh na ukazanieto 4e sa protivoza4atu4ni i re6ih da probvam. izpih 1 hap4e s 4a6a voda i se varnah se pri priqtelq i prodaljihme s natiskaneto. i taka pravihme sex prodaljitelno vreme. be6e burno i mnogo mi haresa tozi pat bez prezervativ !
np do tuka. ama ve4erta se setih za vuzmojnostta teq hap4eta da e trqbvalo da se piqt prodaljitelno za6toto vidqh na ukazanieto 4ak sega 4e trqbva da se vzimat prodaljitelno vseki den.
sega s1m mnogo obarkana.. ami ako e stanal gafa ? kogato priqtela mi svar6va6e toi leeko pusna v men oba4e kato se prazne6e (po korem4eto mi) izleze dosta... smisul tam edva li e ostanalo mnogo vatre. no vse pak se pritesniavam mnogo.
kakvo da pravq. ne iskam bebeta pyk i sam na 13! hora help pi6ete 4e do utre da znam kakvo da pravq
spe6noo eeee
bb za sq
pii postinor..utre i az tva 6te pravq![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Бахти курветината!
На 13... Хахаххаа
Абе бетер циганетата ве![]()
m1s1 ama kude da namrq tozi postinorПървоначално написано от mi6enceto
kade da si kupq i kakvo predstavlqva
агент-провокатор !
![]()
otivat v aptekata i kazva6 iskam POSTINOR DUO struva 10-12 leva i go pie6 ama predi tva pro4eti list4eto...
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
ee mnogo skapo be. nqma li ne6to po tradicionno ?Първоначално написано от mi6enceto
има, разбира сеПървоначално написано от m1ms_f@s6ion_13
ела да те помлатя в корема с/у 5 лева и свирка - чиста работа![]()
ne..samo tva e
nqma sdelka
Чисти сметки, добри приятелиПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Има.Първоначално написано от m1ms_f@s6ion_13
Отиваш до някоя кофа за болук и скачаш у нея
На сутринта минава съответния камион и те кара там дет балират такива кат тебе![]()
momko ako ima6e patka s koqto da si igrae6 nqma6e da si tolkova naduhanПървоначално написано от Shmatko
![]()
мимс, мноо ербаб го раздавашПървоначално написано от m1ms_f@s6ion_13
ше развалиш прикритието![]()
Искаш ли да се видимеПървоначално написано от m1ms_f@s6ion_13
![]()
![]()
Ами да ти кажа, че противозачатъчните започват да действат след около седмица, така, че горко ти. Пий Постинор. Гаджето да ти купи. Все пак сексът значи и разходи. Айде отваряйте си джобовете.
А да и си прецакала схемата на майка си. Може да те изненада с братчи или сестриче така. Дано жената се усети и спре опаковката навреме, че иначе- майка и дъщеря ще раждат едновременно.
pii postinori za seki slu4ei i si zemi test !!
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!