.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Рьководството
    Guest

Питам само информативно...

Пьрво-наясно сьм, че има подобни теми в тьрсачката, но искам сьвременна информация .
    Та по темата....Вьпроса ми е- колко време издьржат приателите ви или респецтивно (ако има момчета) вие, 1ви и 2ри тек.
    Питам защото аз колкото и да изкарам, на мойто сльнце винаги И се струва малко. Мойте постижения за сега са 25/30 мин 1ви и 1 час и 20 мин 2ри тек ( с минимална смяна на пози и спирки, и 5 мин почивка). Това в нормите ли е като цяло?
    Благодаря предварително за отговорите и ако може без да има комплексарски изяви

Shmatko
    Guest
    Кат стигнеш 7 часа и нещо може те потупам по рамото. Иначе приятелката ти можеш я плашиш с мене

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    5 teka za 6 chasa ... kato m/y 4 i 5 tek imashe pochiwka ot chas i polowina,bash pochiwka ne ama ... ne che neshto ama prosto bqhme reshili da sprem do tuk ... samo che az nali mnogo shawam i si go izprosih pak.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    5 пъти за 5 часа.
    3 пъти за 2 часа и половина.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    зависи.. от жената и от ситуацията.
    ама то4ни цифри не мога да дам, нямам 4асовник.

Веднъж с постоянната си партньорка ми се е слу4вало да направим един тек по залез слънце, после ве4еряме, като изгря луната по4нахме втория тек
    и продължихме 4ак докато луната се скри от входа на пещерата
    ама такива неща само с нея мога да правя, защото и е достатъ4но широка ХХL шундата, с други жени се изпразвам по4ти веднага
    Пещерната жена рулзз! става за вси4ко- дориза лов на пещерни ме4ки...

TEKA
    Guest
    А ПЪК АЗ 10 ПЪТИ ЗА 20 МИНУТИ...
    АБЕ ВИЕ НЕЩО НЕ СТЕ НАРЕД.
    МОМЧЕТО ВИ ПИТА ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ТЕКА А ВИЕ МУ СЕ ХВАЛИТЕ КОЙ ЗА КАКВО СИ Е МЕЧТАЛ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не обичам да ме чукат с часове. Предпочитам 2-3 пъти по малко, а не блъскане по 2 часа. Мога да свърша и за 5 минутки, а мога и след 1 час секс да не свърша. даже с времето става доста уморително.

Shmatko
    Guest
    Аз ибане под 2 часа няяям...

Град
    sofiq
    ami t1ikato az spq s momi4eta i moje da napravim 6-7-8 teka za edna no6t
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си