- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откачих ли?
Днеска както си цъкам тенис на маса и едно момиче идва и ми вика я ми дай хилката да поцъкам.Е на хубаво момиче как да откажа дадох и ест.Та мисълта ми е дали по-този начин е искала да ми привлече вниманието или просто се е била разлигавила.Изключвам варианта да и се е играело много.
Първоначално написано от Pti4i grip
Тва е така между другото.Защото ако те харесва шъ я е срам.
Не се ебавам.
Може да е по-отворена и да си е пробвала късмета с теб.Обърни и малко внимание де.
Да откачил си...ти си грозен,тъп,нямаш чувство за хумор,имаш трипер и като говориш фъфлиш...поискала я е понеже е искала да играе а ти си я разконцентрирвал(понеже си грозен,тъп и т.н.(а и м/у другото и тенис не можеш да играеш))...тя никога няма да те харесва чувствай се свободен да сложиш край на жалкото си съществуване![]()
Първоначално написано от DarknessInside
^^ хъхъхъх
А ти си жалък имитатор.
moje i da te e haresalo momi4eto![]()
Мерси...и аз те обичамПървоначално написано от Xixi1.9
![]()
![]()
Пич, мацката просто ти е искала хилката, a ако е имала нещо по-така ти сам би го разбрал просто по погледа и..
Първоначално написано от DarknessInside
Нормално мен всички ме обичат.
Евентуално и 3-ка,4-ка става...най много оргия...
"О боже, тя ми поиска хилката? Дали ме харесва? Сигурно иска да станем гаджета!"![]()
Слезни на зематя.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Май не те е помолила ? Ще се научиш да отказваш.
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Кво го нареждате човека е има проблем .... задава въпрос иска отговор
немисля, че има нещо сложно.
Мнението за човека си го запазете за себе си, а погледнете върху проблема!
Ебати дебилската работа DarknessInside искам твоя снимка да те видим колко си хубав/а.
А за "Сашо-Сф" мисля, че или и се е играело или е искала да те заговори или е искала да играе с твоя съотборник
Наблюдавай я и ... ще разбереш.
Айде снимки на бухала по-горе дет е писал чакам на ЛС (лично съобщение)
Тц тц тц...човек да смее да се ебава с пича...(и бдв тва че съм теоритично грозен и тъп ко ми пречи да се смея на другите ? )Първоначално написано от BuzkatA
Ама щом искаш снимка ей ти: http://img241.imageshack.us/img241/4616/pict0082ee9.jpg
Не ти се обидих ,но като те видях на снимка ,такъв да ми каже ,че съм грозен е обидно!
Първоначално написано от Анонимко
Ти си грозен ^^
Спокойно не ми се обиждай аз съм хубава.
Съмнявам се.Като гледаш мен как ме преценяваш..Явно на всички даваш обратна преценка.Ако не си руса и имаш поне един грам акъл в главата ще ме разбереш![]()
![]()
Разбирам те... И сега със сигурност знам че си идиот ^^
Добре^^.А някой по темата^^
Ако те харесваше и беше отворена щеше да играе срещу теб.
теоретично грозен и тъп ... хммм ... за грозен мога да кажа даПървоначално написано от DarknessInside
ГРОЗЕН СИ, но за тъп незнам немога да преценя човека който стой пред монитора!
И другото несъм казал, че неможеш да го обиждаш дръж се на ниво как мислиш, че би се почувствал човек ако има проблем и получи такива думи ... мисля, че момчето може да се забие мн здраво в себе си, но това е друга тема!
Айде моя съвет към теб е необиждай повече хората така преди да разбереш що за стока са!
Уф...ся и да се извинявам ме караш...ама айде да покажа че съм добър и благороден....и аз съм бил тъп едно време знам кво е...
Скъпи Пич
Съжалявам за всичките пхихични травми които ти нанесох...искрено вярвам че ще приемеш моето извинение и ще продължиш живота си...
С уважение DarknessInside
Сега сериозно...ми не бях в настроение кво съм виновен че пича е объркан...като иска съвет от непознати да си носи последствията
Сега верно сериозно...сори пич...може наистина да ти е искала да ти привлече вниманието...вероятността е малка според мен но все пак лошо няма че питаш...няма вечно да седиш и да се чудиш все пак...Ай късмет![]()
Ако те харесваше щеше да играе с/у теб, не с/у тоя, с който си играл. Тва е реалността, истината ииии точка.
bace eto moq suvet::
Natisni F13![]()
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!
Има такава вероятност!!!Първоначално написано от kell