- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 16-годишно момиче и 14-годишно момче
според вас могат ли момче и момиче с разлика от две години да бъдат гаджета?Извратено ли е?а по късно и да легнат заедно?
Аз какво да кажа като на мен разликата ми е 4 години, близо 5..
е,не те упреквам де![]()
![]()
Ami...za lubovta nqma granici![]()
ni6to nenormalno nqma daje si e v granicite i kakto po nagore kazaha za lubovta nqma granici i pregradi![]()
Мн се кефя мацки, които ходят с по-малки момчета. Те са причината да не започна да мисля, че всички момичета са курви и ходят само с по-големи батковци, защото искат да са гъзарки. Супер е представям си на пича колко му е яко да ходи с по-голяма мацка, а иначе за любовта наистина не мисля че е проблем възрастта... Човек никога не е зелен или прекалено узрял за нея, така че възрастта не мисля че е проблем![]()
Ами малко е нетипично, но все пак няма лошо.Спокойно не се притеснявайте
![]()
edna priqtelka na 16 g hodeshe s momche na 14 az ne namiram nishto izvrateno v tova...v dneshno vreme vsichko mi se struva normalnptaka che nqma ot kvo da se pritesnqvash za liubovta nqma granici
![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Първоначално написано от Анонимко
Ей това е човек, който си задва правилни вапроси =D> =D> =D>
Могат разбирасе, все пак са само 2 години разлика, а не от 10 на горе!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ima momi4eta ot sedmi klas izliza6ti s takiva ot 5 i se mlqskat kato golemi!Az li4no znam nqkolko takiva momi4eta!![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
В това 14годишно момче да ходи с 16годишно момиче НЯМА нищо извратено.ИЗВРАТЕНО би било някоя 13 годишна пикла ако се е хванала с някой на 25години и си мисли,че той е с нея,защото "тя е любовта му".
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Абе то нема проблем ама момчета на 14 са много тъпи още![]()
![]()
Vladoka rulzzz
Няма нищо лошо.Имам една позната на 15, която ходи с 13 годишен и са си много добре заедно.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Маце ве, неа лошоЩом се обичате дръжте си се там и тва е
![]()
малки сладки=D>
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Нищо лошо няма.Ако се обичат не трябва да се връзват на предразсъдъци.По принцип момчетата на тази възраст са с малко детински характер но аз съм свидетел на изключения така че-обичайте се и не мислете за разликата в годините![]()
just a kid۵
Според мен разликата не е голяма, стига момчето да не се държи като някой дечко...Иначе не мисля, че е извратено.
Напълно е възможно. Все пак 2 години, не са чак толкова голяма разлика.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами вярно, че обичайната ситуация е момчето да е по-голямото или и двамата да са на една възрастАма не мисля, че има някакъв проблем в цялата работа-щом си се обичате...
какво по-хубаво от т'ва, уе, сладурковци
![]()
![]()
=D> И не разбрах защо дори си задаваш подобен въпрос(не че е лошо, все пак трябва трезво да преценяваш нещата \
/ )Явно някой е злословил против тази връзка, нали
Ама щом сте заедно и се лофкате, няма смисъл да обръщаш внимание на подобни подмятания(ако ги има, разбира се)
Та ти правиш всичко, за да ти е хубаво на теб в крайна сметка-замисли се...
Айде, това е от мен
П.П. Пожелавам ви мн мн мн яки моменти заедно
![]()
![]()
po gore si e kazano mn dobre "za lubovta granici nqma"
Първоначално написано от ThePainIsReaL
spored godinite ne sa ot nikakvo zna4enie..vajnoto e da se obichate...da si vqrvate i si4k0 da e ok
DRYGOTO NQMA ZNA4ENIE
NE SE PRITESNQVAI !
![]()
![]()
![]()
Е ти тъп/тъпа ли си бе ?Първоначално написано от Анонимко
Че те 16 годишни ходят с 30 годишни че и по стари бе.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Няма проблеми, важното е вие да се чувствате добре един с другДве години са нищо, сега може да ви се струват, но след време ще видите, че са си нищо
А и момчето надали прилича на 14 годишно?
В моето даскало има едно момче 8ми клас, което хич не си прилича на годините и .. ако и твоят е такъв - екстра
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и аз съм съглсна с товаПървоначално написано от Kianna
за мене няма никакви проблеми, нали любовта няма граници