- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всеки с1с своето..
отказвам да приема, че има хора, които не се прекланят пред могъществото на Мусаката!Първоначално написано от Disorder
![]()
ами шкембето?
аз мога да правя корем чорба.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ЕРЕТИК,ЕЗИЧНИК ще гориш на клада за думите си аааарргггххх.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Колко даваш килото?Първоначално написано от Boot
![]()
Честно казано в нищо не смятам че съм добра. Някои хора казват, че съм можела да рисувам добре... което не е вярно, защото само в пейзажите се справям чат-пат. С пеенето... и там се получава горе долу, но си е чисто аматьорско пеене/грачене. А в литературата хич ме няма...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ми... аз съм много добър по история. Доста книги съм прочел и за много неща даже си имам и моя собствена ни теория![]()
А иначе с какъвто и спорт да се заема ми се отдава. Занимавам се и с компютри и тичам доста бързичко.
Много съм добра в мисловната си дейсност. Хъхъ.
Също мога да лъжа много добре, но го правя супер рядко, само когато се налага.
Също съм много добра в досаждане на някой.
Свиря на барабани.
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Леко да не си поверваш, баценцеПървоначално написано от ponichka
![]()
HEP is not style! HEP is my life!
От много малка танцувам и съм ходила на какви ли не танци, та май в това съм най-добра. Преди пишех много добри неща, сега нещо музата ми се затри. Имам страшна памет за езици, помня много бързо думи и граматика.
Нищо особено и интересно общо взето.
moga da peq samo tfaa i da tancuvam hubavo
да ръководя, , да организирвам, да откривам грешки, да поемам отговорност...и тем подобни
и съм добър слушател също.![]()
Аз съм боклук и не мога нищо.
Тази нощ света ни е в краката,
казвайте мъже, коя е най-добрата?!![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ами аз много бързо у4а 4ужди езици и много ми харесва да го правя - все гледам да у4а не6то по някой език като извинение да не у4а например по с4етоводство...Знам английски, немски, руски и сега у4а испанки
. Ина4е мога и да рисувам, до 7 клас постоянно у4аствах в някакви конкурси, но само с пейзажи и пе4елех разни награди. Не мога да рисувам оба4е нито хора, нито животни, по4ти винаги ку4етата изглеждат то4но като овцете
. Съ6то така оби4ам да майсторя разни карти4ки/джунджурийки за лубимите ми хора, мога да кажа, 4е съм сръ4на. За сметка на тея не6та оба4е съм пълен музикален инвалид
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Моят най-голям (и единствен) талант е моята бездарност.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Софтуер/Флеър!
За друго не мЪ търсете!![]()
Смятам,че човек трябва да се средоточи само в няколко области които му се отдават друго да не го засяга и интересува!
Light The Universe
аз си имам област в която се развивам-спортната стрелба и езика
не мога да рисувам,не разбирам от математика и български език,
в даскало съм ужас. плюс това пълен музикален инвалид.
а сюкаш не ми и стига и съм мързелива.![]()
you should kill yourself >=D