.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    lkl
    Guest

ima li lubov i kak da q poznaem?

ima edno mom4e koeto mi pri4inqva yjasna bolka no v sa6toto vreme mi nosi 6tastie koeto ne bqx izpitvala.tova li e lubovta.trqbva li da izpitva6 bolka za da znae6 4e nqkoi te obi4a.toi iska da e s men no ima nqkakav problem koito my pre4el da e s men i postoqnno kasame i se sabirame.ne moga pove4e kakvo da pravq?

Град
    Plovdiv
    Toi ne te obicha!!Kolkoto i da ti e tejko sega...po-dobre prodylji napred i gore glavata.Zamisli se...ako obichash nqkoi bi li go naranqval?Ne bi li pravila vsi4ko zaradi nego, za da moje tozi chovek da e shtastliv?E..sama si znae6, no za men takiva vryzki sa obrecheni!

Мега фен
    Град
    София
    МАй си гледала много сапунени сериале ,а?????
    любовта не е това-да иэпитваш и болка и да се вкарваш в теленовели Любовта е ЩАСТИЕ :P
    [size=7][b][u]fosse cos

Кат земе да те избива няк'ва студена пот, когато си до момчето, в което си влюбена. Нервна, несигурна, уязвима, коремчето ти се обръща мн. пъти в минута, сърцето ти тропа като че ли ще изкочи от гръдния ти кош. Е тва са симптомите.

Да ти опишем любовта,това се едно да ни накараш да ти нарисуваме Бог,като дойде тя сама ще го разбереш.
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от neverand
    Да ти опишем любовта,това се едно да ни накараш да ти нарисуваме Бог,като дойде тя сама ще го разбереш.
    Ний не можем да го нарисуваме, ама други могат. Виж:

Jesus Christ

Цитирай Първоначално написано от BAYO

Jesus Christ
    Пич на глупав ли се правиш Много добре знаеш какво исках да кажа,и това е Исус,а не Бог.

Jesus Christ
    Пич на глупав ли се правиш Много добре знаеш какво исках да кажа,и това е Исус,а не Бог.
    Просто изпростях бе, нищо лошо не съм казал пък и ти, не се впрягай толкоз, че туко виж ти са се оплели жилите :> Relax , Peace!

Jesus Christ
    Просто изпростях бе, нищо лошо не съм казал пък и ти, не се впрягай толкоз, че туко виж ти са се оплели жилите :> Relax , Peace!
    Не се впрягам за глупости,просто казах,спокоен съм си

Forslor
    Guest

Jesus Christ
    Не се впрягам за глупости,просто казах,спокоен съм си
    Toва бил Иисус (сякаш комшията от махала ) не Бог ( Бог и Иисус са 2 различни неща , но и 2 те не са обикновени ) ... ми със това изказване пък ти си още по изпростял , защото буквално потъпкваш една религия (казвам го чисто иронично , не съм си и помислял да се подигравам със неща от този сорт, ама не се сдържах)

Хич не разбрах какво искаш да кажеш,към мене ли се отнася или към другия пич ? и как да се обръщам ? Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"? не знаеш какви са мойте вярвания и какво мисля относно религиите и Бог за да казваш,че ги потъпквам.

Forslor
    Guest
    Хич не разбрах какво искаш да кажеш,към мене ли се отнася или към другия пич ? и как да се обръщам ? Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"? не знаеш какви са мойте вярвания и какво мисля относно религиите и Бог за да казваш,че ги потъпквам.
    И към двамата се отнася. Не ме интересуват твойте вярвания ама изобщо , не са в моята специалност , но явно ти и от обща култура не разбираш и дори неможеш да разбереш какво си написал, къде си изразил точно това отношение във собствения си пост.
    Пък това от къде ти е дошло на акъла
    Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"?
    ,че да се обръщаш така , незнам освен ако не си някой свещенник.
    Както и да е щом с първия пост не си ме разбрал/И пък с този ли ще успееш/ТЕ.
    Няма да се занимавам повече , защото нито разбирам ( имам обща култура все пак) от религии нито ми е интересно

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    И към двамата се отнася. Не ме интересуват твойте вярвания ама изобщо , не са в моята специалност , но явно ти и от обща култура не разбираш и дори неможеш да разбереш какво си написал, къде си изразил точно това отношение във собствения си пост.
    Пък това от къде ти е дошло на акъла
    Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"?
    ,че да се обръщаш така , незнам освен ако не си някой свещенник.
    Както и да е щом с първия пост не си ме разбрал/И пък с този ли ще успееш/ТЕ.
    Няма да се занимавам повече , защото нито разбирам ( имам обща култура все пак) от религии нито ми е интересно
    Разбирам какво казваш,но не разбриам целта ти.И щом имаш толкова богата обща култура е нормално поне малко да разбираш от религии,или май разбрах целта ти,първо че не казваш нищо интересно,просто Иронизиране както каза сам,или по скоро се опитваш да се направиш на интересен,браво успя какво мислиш за мене хич не ме интересува,спирам да отговарям в тая тема,безтуй я напълнихме с глупости.

Guest
    Питали ли сте се какво всъщност е любовта! А чувствали ли сте я истински! Някои казват, че любовта е болка, която води до смъртта, други - че означава да имаш небето, а да искаш само една звезда, да имаш морето, а да искаш просто капка вода, да имаш целия свят, а да искаш само един човек. Трети твърдят, че любовта е чувството, което си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога до сега не си чувствал. И всички те са прави, защото няма точно описание за нея, тя не е наука, която подробно да се изучава, не е предмет в училище.

Любовта е нещо много силно, което не можеш да разбереш, преди да почувстваш, а когато мислиш, че чувстваш нещо подобно, не знаеш какво е точно. Дали това е онази истинскатаω Тя е относителна, фантастична и неясна. Тя е чиста, натурална и много нелогична. Не е просто привличане, харесване, тя е близост, нежност, подкрепа, това да чувстваш болка, когато вдишваш, защото любимият човек не е до теб. Когато го погледнеш, да виждаш целия свят в очите му и нищо друго. Погледне ли те, да усещаш как около теб е празнота, мрак, а само той е звездата, светлината и пътеката към теб.

Любовта е отдаване и ако наистина обичаш някого, ти би направил всичко за него, дори да рискуваш собственото си щастие. Любовта е всичко и нищо на този свят, тя е болка и радост, мъка и щастие, тя може да те направи безумно щастлив, да те изпрати "на седмото небе", но може и да те накара да страдаш, да плачеш ден и нощ, да не усещаш вкуса на живота и да не знаеш защо. Тогава защо ни е нужна любовта, щом ни нараняваω А може би го прави, за да се научим да обичаме истински и да бъдем силни, за да бъдем по-щастливи. Тя не може да ни убие, само ако се предадем напълно, но не се е появила за да убива, а за да ни прави по-силни и достойни да се борим, защото, както всичко останало в този живот, любовта е борба. Борба за щастие. А според вас защо сме дошли на този свят!

За да бъдем щастливи. И ако не можем ние, поне да направим някого другиго щастлив със своята любов. Защото истинската обич е способността да обичаш, дори и без да бъдеш обичан. А дали всъщност е така!

Хубаво казано,но нека и да добавим,че всичко се основава на любов,не става въпрос за любов към определено момиче или момче,любов към майката и бащата,към брата и сестрата,любов към работата си,ако я има си способен да постигнеш всичко,любов дори към чуждия човек,любов към хората,да им се отдадеш с любов,да си готов да помагаш,да си влюбен означава да даваш,без да чакаш да получиш нещо в замяна,и моля ви се,не бъркайте любовта с обичта,съвсем различни неща са.

Град
    При сенките

Re: ima li lubov i kak da q poznaem?

Цитирай Първоначално написано от lkl
    ima edno mom4e koeto mi pri4inqva yjasna bolka no v sa6toto vreme mi nosi 6tastie koeto ne bqx izpitvala.tova li e lubovta.trqbva li da izpitva6 bolka za da znae6 4e nqkoi te obi4a.toi iska da e s men no ima nqkakav problem koito my pre4el da e s men i postoqnno kasame i se sabirame.ne moga pove4e kakvo da pravq?
    Tva da ni pitash nas e malko bezmisleno,dokato ne bqh obichal istinski i az se chudih kvo koe e lubov... no sled kato mi se sluchi si kazah tova e lubov;p taka che samo ti mojej da si otgovorish na vuprosa dali tova e istinskata lubov... loshto shte e da e istisnka i nespodelena
    Requiem for a dream....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си