Цитирай Първоначално написано от Forslor
Цитирай Първоначално написано от neverand
Хич не разбрах какво искаш да кажеш,към мене ли се отнася или към другия пич ? и как да се обръщам ? Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"? не знаеш какви са мойте вярвания и какво мисля относно религиите и Бог за да казваш,че ги потъпквам.
И към двамата се отнася. Не ме интересуват твойте вярвания ама изобщо , не са в моята специалност , но явно ти и от обща култура не разбираш и дори неможеш да разбереш какво си написал, къде си изразил точно това отношение във собствения си пост.
Пък това от къде ти е дошло на акъла
Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"?
,че да се обръщаш така , незнам освен ако не си някой свещенник.
Както и да е щом с първия пост не си ме разбрал/И пък с този ли ще успееш/ТЕ.
Няма да се занимавам повече , защото нито разбирам ( имам обща култура все пак) от религии нито ми е интересно
Разбирам какво казваш,но не разбриам целта ти.И щом имаш толкова богата обща култура е нормално поне малко да разбираш от религии,или май разбрах целта ти,първо че не казваш нищо интересно,просто Иронизиране както каза сам,или по скоро се опитваш да се направиш на интересен,браво успя какво мислиш за мене хич не ме интересува,спирам да отговарям в тая тема,безтуй я напълнихме с глупости.