.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Samsung - program

FuFkAa
    Guest

Samsung - program

Zdraveite..nqkoi moje li da mi kaje koq programa trqbva da si svalq na kompa..za da moga da si ka4a snimkite ot telefona (Samsung) na kompiutara .. .MNogo blagodarq predvaritelno !?!?!

Град
    РЮАР

Re: Samsung - program

С какво ще ги качваш снимките ? с Блутут или Дата кабел ?

Forslor
    Guest

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    С какво ще ги качваш снимките ? с Блутут или Дата кабел ?
    Това няма значение със какво ще ги качва, защото повечето програми са универсални и поддържат Bluetooth/IRDA/DATACABLE .
    Линк към подобна програма немога да дам (защото авторката може и сама да си намери - стига да иска), на сайта на самсунг може да има . Няма да е зле авторката да потърси и в някоя търсачка, като съответно спомене модела на телефона последвано от това което я интересува.

Град
    РЮАР

Имам предвид, че ако примерно е с Bluetooth то програмата се инсталира сама ако не се л1жа при поставяне на Bluetooth-а в ИСП порта..

Forslor
    Guest

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Имам предвид, че ако примерно е с Bluetooth то програмата се инсталира сама ако не се л1жа при поставяне на Bluetooth-а в ИСП порта..
    Ще се инсталира сама ( дори е относително казано сама - почти винаги се прибягва до ръчно конфигуриране и инстал ) ако има диск със драйвери или не си дръпне Bluesoleil .

Голям фен
    Град
    sofia
    q malko pomo6t ako moje...podariha mi Bluetooth ama ne6to ne6te da se instalira...kvo da prava...slojih diska...izbrah si ezik i do tam...posle mi izpisva Incorect i o6te ne6to...helppppppppppp [-o< [-o< [-o< [-o<
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

FuFkAa
    Guest
    Uxxx.. mi ne moga da otkriiqq..... Nqkoi koito ima plss...neka mi pomognee.... [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си