- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Da se gavrqt s tebe da se durjat lo6o da ti se podigravat
kakvo moje6 da napravi6 sre6tu tova dali s edna doza gooolqmo samo4uvstvie moje6 da psotavi6 vsekigo na mqstoto mu ili nqma na4in taka da stane 6toto s men naposleduk se opitvat da se ebavat dosta no dosega ne sum im pokazala 4e taka ne stava mojete li da mi kajete spored vas kakvo moje da se napravi v podoben slu4ai ,za da uniji6 vraga i da izmukne6 sebe si?
i na men mi sa praqt na interesni nqkoi hora, praqt sa na golqma rabota 4udqt se kak da mi potup4at dostoinstvoto za6toto mi zavijdat.Puk i az kakto sum se sduhal sega e po-lo6o, nqmam samo4uvstvieto da im kaja kak stoqt ne6tata, a te imat samo4uvstvie kato na futbolna zvezda pri polojenie 4e sa tolkova grozni i tupi...ama da sa opraq i da izlqza ot depresiqta i togava![]()
Просто убий простака с мълчание...няма нужда да им обръщаш някакво внимание,те не са на ниво за да го заслужат...не се занимавай а просто ги подминавай,така прави интелигенцията към простолюдието![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
inak kazano - IGNORE jest :P
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
В този случай голямото самочувствие ти играе голяма контра... Колкото повече показваш, че имаш голямо самочувствие, толкова повече подигравките и б1зиците ще се увеличават..
Иначе нищо неможеш да направиш, просто с времето всичко ще се оправи..
Da ne ti puka kvo si misliat drugite. Zatapvai gi i shte zamlaknat.
има една от даскало която всички и се подиграват ама тя пак върви с некво супер голямо самочувствие и изглежда като изрод, така чтова със самочувствието ще ти изиграе лоша шега. Затова по добре не им обръщай внимание, с по тъпите няма какво друго да се направи...![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
tegli im mainite na vsi4ki.za6to tr da im obra6ta6 vnimanie?ignorirai gi.ako stane netarpimo slagai gi na mqsto s umni repliki.samo4uvstvieto ne vijdam kak bi pomognalo v slu4aq.....ti si go imai,no ne se oblqgai mn na nego,za6toto tiq s "golqmoto" samo4uvstvie deto mn paradirat s nego,a nqmat golqmo pokritie sa nai-sme6ni...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ти си от Първо в софия, нали? щото има една дето цялото даскало й се подиграва. Пък тая ходи страшно наперено. Наистина самочувствието не е ключаПървоначално написано от lori