.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Шо така?

Shmatko
    Guest

Шо така?

Искам да обичам, но ме е страх? Ужасявам се само при мисълта че наситина може да ми се случи можеби отново

Човек не обича на зор,нито може нарочно да заобичаш някой,нито обичта е чувство което се появява изневиделица,това е просто сбор от много чувства събрани,които се изевяват в един даден момент.

И мисля,че искаше да питаш за Любов,е там вече,колкото и страх да те е,не може да си имунизиран Просто си идва и един ден си тръгва
    нямам повод да сънувам....

Мен също ме беше страх да обичам,защото съм преживяла доста разочарования и се бях заклела,че дори и да имам чувства към някой няма да го призная и ще се държа на разстояние от него...но уви ето че срещнах човека,който ми показа какво е любовта и ме накара да повярвам отново в нея....така че ти сама не можеш да избягаш от това ако е писано да се сблъскаш с любовта то това ще ти се случи и ако попаднеш на човек,който заслужава любовта ти ше осъзнаеш,че тя е нещо прекрасно просто се отпусни,но винаги си имай едно на ум.
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Shmatko
    Guest
    Ма аз съм момченце ве!
    Мама му стара дори достигнах до извода че нарочно отблъсквам някои момета за да не ми се случи

Мега фен
    Град
    София
    Ами може би си преживял някакво голямо раэочарование...!Но това не трябва да ти влияе толкова силно на бъдещите връэки..!Миналото да си остане в миналото!Гледай напред ..!А и както каэа neverand никой не е имуниэиран да обича , а и любовта не се обмисля и т.н -тя просто идва !И когато найстина дойде няма да мислиш така
    [size=7][b][u]fosse cos

То като дойде не пита искаш или не

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от neverand
    То като дойде не пита искаш или не
    Мене ме пита, само като усетя че лекинко почвам да хлътвам и бягам...
    Разочарование, ми да, преди година, ма тряя ми е минало се пак пачата я виждам секи ден и не ми праи впечатление

Ами лошото е не че се заблуждаваш,а че си мислиш,че винаги ще можеш да бягаш.

Guest
    Както се казва лябовта е единствената реалност...Така че и да се влюбиш,лошо нема ;] А пък ако се развие в не толкова хубавата посока-разочарованието...всяко зло за добро.И аз съм минала по тоя път ...така че дай го по-смело

Guest
    Всъщност..."лябовта" е нещо съвсем различно Любовта е истината! ;]

Shmatko
    Guest
    Според мене пък любовта съкс и тя е само за заблудените

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Огледай се и виж кой е заблудения.

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от neverand
    Огледай се и виж кой е заблудения.
    Ти!

Град
    При сенките

Re: Шо така?

Искам да обичам, но ме е страх? Ужасявам се само при мисълта че наситина може да ми се случи можеби отново
    Brato taka e lubovta.... mnogo rqdko e hubava no nie q iskame silno,nqma kvo da napraime osvem da q tursim...;]
    Requiem for a dream....

Една моя приятелка е така...мен например ме е страх от самотата, а нея я е страх от чувствата...и тя така отблъсква доста хора...нормално е, болката избива в различните хора на различни места.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Относно миналото, то не е просто минало, а е част от настоящето и бъдещето ти, колкото и да не ти се иска(понякога). Може би наистина някой те е разочаровал преживял ли си го наистина щом те е страх - явно не нормално е да се страхуваш от любовта, ако не си готов за нея. На какво се дължи това би трябвало сам да си отговориш.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Както се казва лябовта е единствената реалност...Така че и да се влюбиш,лошо нема ;] А пък ако се развие в не толкова хубавата посока-разочарованието...всяко зло за добро.И аз съм минала по тоя път ...така че дай го по-смело
    Всъщност това бях аз.....ама леко се оплесках ;]
    "I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "

Пич, жегнало те е веднъж и ся втори път не искаш да се опариш. Нормално е тфа. Кат малките деца. Допрят ли се веднъж до печката и ги изгори, вече знаят, че там не тряя да се пипа и му викат "Ух-ух". Та така и с тебе, ама сичко минава, пак ш' обичаш , някой ден, освен ако не си решил да стааш монах

Град
    Not In Here :)

Re: Шо така?

и аз така мислех, след като разбрах че приятелката ми по която бях луднал (а определено не тряаше) е влюбена в един мой приятел.. ама кфода се прави животът не свършва, отвори си сърцето - и все пак внимавай, не се вдавай много, дръж се на положение

Shmatko
    Guest
    Нищо не си отварам вече

Супер фен
    Ami mnogo hora gi e strah da obi4at ama trqbva da riskuva6...p1k i kato se vliybi6 naistina v nqkoe f 6te go useti6!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Нямва смисъл да отблъскваш момичетата заради това, защото може да се влюбиш съвсем неочаквано и в момиче, с което нямате нищо общо(връзка примерно).

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Абе за каква любов ми дрънкате, на тези години важните неща са секс и уважение!

Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    Абе за каква любов ми дрънкате, на тези години важните неща са секс и уважение!
    Мда, на тия годинки горе долу тфа е. И се пак да покажеш, че имаш по-яко гадже от приятелите/приятелките ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си