.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    sladur_89
    Guest

ne moa da poviarvam

zdraveite pi4ovei pi4ki ko stava ... zna4i 4ux 4e za ciala bg 17 mai bil obiaven za ne u4eben .. verno li e tva

Супер фен Аватара на Qnchety
    Бе и аз чух такоз нещо, ама нз що няя учим(абе важното е да не учим)!!!

Ако това го направят ще съм най-нещастното момиче на света!
    Първо тогава имам рожден ден и искам да почерпя почти цялото даскало! Второ, имам класно по литература. Трето в моето училище винаги се учи! Четвърто...не съм чула такова нещо-не гледам новини, а и никои не е споменавал покрай мен. :P
    МомИче съм!

да
    Guest
    Вярна е- неучебен ден, но присъствен за спортен празник

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от да
    Вярна е- неучебен ден, но присъствен за спортен празник
    И аз така чух. 'Неска в класа ми се носеше няква новина иа реших да проверя к'во става и ми казаха че на 14 щяло да има спертен празник за всички училища в страната по заповед на министъра на образованието...

Голям фен
    да ,17-ти е неучебен ден.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен
    Доколкото аз разбрах 17 е световен ден на спорта и детето, което е било на 9 май министър е решило да не се учи.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Да и мама потвърди...аз наистина съм много нещастна! Мразя министъра и подготвям атентат с/у него.
    МомИче съм!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    Да и мама потвърди...аз наистина съм много нещастна! Мразя министъра и подготвям атентат с/у него.

Guest
    a на 18 ще учим ли

Неучебен, но присъствен ден.

Guest
    за 17 и аз така чух!!! а на 15 щте учим ли(защото нали тогава е стачката)???

be.true
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    за 17 и аз така чух!!! а на 15 щте учим ли(защото нали тогава е стачката)???
    оо, утре ще разберем за 15-ти(нали им предложиха 200 лв отгоре.Сега "разчитаме" на лекари и учители)ужас е направо, а държавниците ни не са добре, сега ще видят какво ще става.Шофьори с 2 пъти повече пари от педагози ...Стискайте палци да не учим!!![-o<

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    ще помогна! кажи само къде и кога и нося половин кило динамит и ще му направин една незабравима 'изненада' .
    бтв боли ма фара дали е учебен или не,на 17 съм на екскурзия да Сандански та....
    Ако си сериозен от моя страна няма проблем..но тъй като нито ти, нито аз ще напраиме нещто, ще си останеме с думите само..май...
    МомИче съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си