- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nai-dobriqt na4in za otmu6tenie
Ako nqkoi se e gavril s vas,tup4el vi e samo4uvstvieto,pravil vi e na 6ut,etc. kak nai-dobre bihte mu go vurnali,ama tupkano? Nqkakvi idei da go napravite na ni6to?!
Задръж уважението на останалите.Бъди човек,който не показва грешките си и като си в компанията си,и този човек се бутне там да заприказва нещо,го срежи с някоя негова реплика,или се дръж по същия начин,по който и той.Все пак го направи така,че да не паднеш в очите на другите.По-важно ти е с другите да си в добри отношения,отколкото на него да му направиш мръсно.Ако все пак не му повлияе това,му покажи,че си по-добра (предполагам че си момиче) от него,в нещо,което него го влече
xax най-добрият начин е да се държиш на ниво и да не обръщаш внимание на дразнителя. правиш се, че не ти пука и просто си гледаш живота. това ги дразни страшно много и ги кара да покажат що за боклуци са. в момента съм в такава ситуация. едно момиче ме заплашва всяко междучасие и ми се прави на интересна. до вчера не я бях удостоявала с отговор, но когато се опита да ме бутне чашата преля и я поставих на място обаче не с бой, заплашване или каквато и да е обида. просто цивилизовано и казах да престане да се занимава с мен и като я попитах какъв и проблема тя само ме гледаше тъпо без да знае какво да каже...... хората понякога ме изумяват. не знам дали ще спре, но поне се надявам.
та смятам, че и в твоя случай пълният игнор ще помогне. късмет и да не ти пука! винаги ще има някой, който да се опитва да ти скапе самочувствието, тва обаче не значи, че ще успее.
Отмъщението не връща загубеното..![]()
Не плачи, когато слънцето залязва, защото сълзите ще ти попречат да видиш звездите.
не го връща, но ретрибуцира ситацията, като кара другия да загуби нещо
За да искаш да си го върнеш тъпкано и там да си задоволиш желанието за мъст и ако искаш това да стане както хората... трябва добре да познаваш този човек и да изтъкнеш нещо от което се срамува най-много и тем подобни. Думите нараняват най-много и ако е пред голяма аудитория от хора това ще увеличи ефекта.
Елинор Рузвелт е казала следното - Никой не може да бъде унижен,без неговото собствено позволение!Първоначално написано от mila-mila
прави си сметка,кой ти е виновен.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...