- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POMO6TTT
лъже ееееееееееее, лъже е ........ тралалалалал![]()
хахаха....кефишПървоначално написано от Adwokat
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Първо - момичето наистина уринира през една,а пенисът влиза през друга дупка(много са близо една до друга,но няма как да "сбъркаш" едната с другатаПървоначално написано от exploitedteen
) и не ми стана ясно защо намираш това за странно.Второ - нивото на интелигентност на отговора ми е съобразено с нивото на интелигентност на въпроса(ако и това не си забелязал).Трето - ДА,руса съм и ако ти също определяш кой е тъп и кой не по цвета на косата,значи не много дупки,а много простаци станаха.А само да те питам,в Германия като всички са светли и половината(ако не и целия) народ са руси,всички тъпи ли са?!Много ясно не,но нали има разни изпаднали недораслеци(на интелектуално ниво),за които цветът на косата е определящ.Надявам се като минат още 5-6 години да не си вече това повърхностно същество.То е ясно,че в пубертета всеки се развива различно бързо(или бавно както в твоя случай),но чак пък толкова...
![]()
оле боже като прочетох това че пишкаш и праиш секс в една дупка............................. ми хубу бе като сложиш тампон и как тогава може да пишкаш като не го сваляш???![]()
Първоначално написано от ludnik
Успех...
викни ни на кръщенето![]()
Всъщност това за аспирина е наистина вярно, защото сперматозоидите умират в кисела среда. Но все пак е твърде рисковано и ви съветвам да не го правите, а да си ползвате презерватив.
abe tva sa nqkvi gluposti za kvo misli6 ina4e sa zmisleni protivoza4atu4nite..to ako taka stava6e nqq6e da ima zabremeneli 15 godi6ni momi4e nalis e se6ta6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tova e ot nai typite ne6ta koito sym 4uvala :P
....SnoOp Doggy....
Проблемът е, че няма как да се набута аспиринът в матката. А сперматозоидите се впръскват с голяма сила и не остават във влагалището.Първоначално написано от bubbles2602
По темата - когато жената пишка, и вагината се напряга и голяма част от спермата излиза, но който е трябвало, е стигнал надалеч дотогава. Това не е метод за предпазване от бременност.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
tova sa pulni gluposti![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
ne e vqrno tova.. male ako beshe taka..kolko pari da sam spestila do sega XAXAXAXAX![]()