- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POMO6TTT
След половия акт ми казаха,че ако се изпи6кам се премахва възможността от забременяване!Мислите ли,че след секс се изпишкам неможе наистина да се забременее?
Ебати тъпотията! Разбира се, че не е вярно. То, ако беше така...
![]()
mn qsno 4e ne e vqrno ako be6e taka to nqma6e da ima protivoza4at14ni![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
kazali sa ti go gre6no.poprincip ako 6te go pravite 2 ri pat i t.n i ako iska6 predi da si sloji6 prezervativ nqkolko pati da q "sraga6"moje parvo da se izpi6ka6 no trqbva i da go mie6 i da 4aka6 pone 15 min 6tot spermata umira na vazduh...
Първоначално написано от ludnik
xaxa ti da ne si rusa E?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Някой пак е бягал от часовете по биология в 9 класОбяснено по най-простия начин...ти уринираш през една дупка,а пенисът на момчето ти влиза през друга.Следователно,няма значение дали пишкаш или не след половия акт,има вероятност да забременееш.
Само да спомена,че няма значение какъв е цветът на косата й.Аз съм руса и изобщо не съм тъпа,а от поста ти се подразбира,че всички руси са тъпи.Незнам дали ти е ясно,че вицовете за блондинки са създадени за ИЗРУСЕНИ,не за РУСИ(и то от завист,защото те често са по-красиви от другите жени).Честно да ти кажа,трябва да си много изпаднал,за да съдиш за интелигентността на някого по цвета на косата му.Първоначално написано от Adwokat
А от твоя пост става ясно,че си много злеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Русите мацки не ме възбуждат. Муахаха.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ruso gladno ne ostawaПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
бат бойко да ги закърпи всичките не може сам.....
xaxa ti da ne si rusa E?[/quote]
Ruso gladno ne ostawa![]()
![]()
[/quote]
nwe 4e ne ostavaruso gladno nema!!! a taka...
![]()
xaxa ti da ne si rusa E?[/quote]
Ruso gladno ne ostawa![]()
![]()
[/quote]
nwe 4e ne ostavaruso gladno nema!!! a taka...
![]()
Ние не уринираме от влагалишето си!!!!!Първоначално написано от exploitedteen
Оф бахти тъпотията!Ние не пишкаме от там от където правим секс,как според теб опасноста ще намалее?
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
О господи...вече те съжалявам!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
По темата-наистина това е невъзможно...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
tova e absolutna glupost nqma takova ne6to...ako be6e taka sega nqma6e da iam nejelani bremennosti,aborti i prostivoza4atu4ni hap4eta
абе и аз уж така знам ама ми вкараха някакжа муха и да пиотам![]()
ti tapa li si? ne razbira se![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Очвидно не,ами очевадно....Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
това и аз съм го чувала... незнам колко е вярно обаче има нещо друго в което съм напълно сигурна.. преди време имах период в който много исках бившия да свършва в мен без презерватив.. и след като си свършим удоволствието взимам един аспирин и си го вкарвам навътре в п*****а и тряа да ви кажа че това го правихме в продължение на 5-6 месеца ... и ми няма нищо ..
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Чак сега прочетох отново умното мнение на най-обичния съфорумец.Момиче ти си невменяема!!!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Айде ся давечера ще чуеме по новините:" Тиинейджъри масово изкупуват аспирин от аптеките!" " аспиринен дефицит надвисва над света!"Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
Оле стига сте говорили глупости бе! Тва че нищо не е станало, едва ли се дължи на аспирина...Има хиляди причини-не си била в овулация, той не е способен, или ти...абе има хиляди както казах!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com