.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Харесвам едно момиче и........

Пиша, за да ви кажа, че си харесвам едно момиче, за което не знам дали отговаря на чувствата ми. Има моменти, в които мисля, че ме харесва, но има и такива, в които ми показва един вид, че не я интерсувам по никакъв начин.
    А и не съм от най-елитните момчета в даскалото. Не съм и най-сдухания де, но не съм и много популярен. И по повод на това вчера чух една моя саученичка да казва зад гърба ми, че Цвети(момичето, което харесвам) никога няма да тръгне с мен(и тя не е много елитна).
    Искам да ви помоля за помощ. Кажете ми как да разбера дали ме харесва и как да действам.
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Ми защо не я попиташ?След като не е много "елитна" едва ли ще започне да се надува и да се прави на интересна.Поговори с нея и й разкрии чувствата си.
    Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш

Аз пък си мислех че има елитни прости***ки и не елитни такива

Еми за тфа момиче... просто ... нзн кви са ви отношенията, излизате ли по купони, в групичка ли сте ... ако има нещо такова просто отиди и я попитай има ли шанс, ш'ти даде ли такъв... нещо от тоя сорт.

И аз съм на мнение че няма такива глупости като елит! Това че едно момиче е по красиво от друго незначи че е нещо повече. Но щом си в такова училище в което има такива елити в никакъв случаи не и казваи много бързо ще се разнесе и класа ти! Защото повечето момичета не могат да пазят таина! Пък ако случаино решиш да и кажеш и ако на другия ден съочениците ти не те гледат като някои от друга планета значи те харесва!

Мега фен
    Град
    София
    Елитни вика Ахахахах раэби ме
    Еми говори с нея и я попитай дали би тръгнала с теб!Кво друго моеш да напрайш???????Пф
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми говори с нея и я попитай дали би тръгнала с теб!Кво друго моеш да напрайш???????Пф
    На вас момичетата никога не ви се налага да правите първата крачка все очаквате от нас това!

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    не мисля, 4е е хубаво дабъде толкова директен и открит. Особено след изцепката на съу4ени4ката му .
    По-скоро опитай да я покани666 на кафе или да се разходите и т.н.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Кво па означава "Елитна" Всичко хора са еднакви,стига глупости,какво слушаш някаква твоя приятелка какво ти говори зад гърба,просто се пробвай,няма да умреш.
    нямам повод да сънувам....

Виж сега и аз имах същия проблем преди около 5 месеца! с момиче от класа. понякога си мислех че ме харесва понякога не. можеш по много начини да разбереш дали тя те харесва. Можеш направо да я попиташ можеш постепено да и го показваш можеш да накараш някой др да завърже разговор с нея за това. Ако мислиш че като си говори с теб понякога и ти се усмихва иска твоята помощ и т.н. те харесва лъжеш се! по точно можеш да разбереш дали някоя те харесва когато ви се срещат много често погледите и когато излизате заедно понякога еий така без причина, от части така. ако ще я питаш директно недей казва че те е страх какво искаш да и кажеш горе долу тва.
    Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they're your heart
    And you know you were their armour
    And you will destroy anyone who would try to harm 'her???

по точно можеш да разбереш дали някоя те харесва когато ви се срещат много често погледите
    Не е баш така защото на мен мн пати ми се случва с едно момиче да ни се срещат погледите , но тя си харесва бившия такаче не винаги е така
    Обновения форум Teenproblem.com

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Докато си с такова убеждение за "елит" и такива неща вместо да се отпуснеш и да не ти пука, Цвети ще е само блян.

Мега фен Аватара на koalka
    Покажи й, че я харесваш, флиртувай с нея, говорете си по-често, а можеш и да я поканиш да излезете.

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Прави се че не ти пука за нея стане ли това тя ако те харесва ще почне да ти тича по задника
    Eventful past is everclear.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Прави се че не ти пука за нея стане ли това тя ако те харесва ще почне да ти тича по задника
    Az sam yowmaan_niki ama ne6to ne moga da si vlezna v profila.
    E da, ama az ne sam siguren dali me xaresva i ne iskam da razbera dali e taka ami iskam prosto ako ne e taka da q nakaram da po4ne. Ama ne znam kak

Guest
    I ve4e dva pati se opitvam da q pokana da izlezem, no tq vse me reje. Ne znam dali e za6toto ne q intersuvam ili 6toto se pravi na nedostapna, no vse si namira opravdanie da ne se vidim izvan daskaloto. A nqkoi hora ot klasa mi kazvta, 4e bilo tapo da si ima6 gadje ot tvoq klas. Vie mislite li taka i ako da za6to?

И момичето което харесвах беше от моя клас. Заради това че бяхме от един клас нещеше да ходим и го казваше на всеки от класа който я попита да станат гаджета. но според мен това е до вкусове и комплекси. за мен не е тъпо да си имаш гадже от класа познавам и много хора които са гаджета в един клас. Щом така те реже можеби нищо няма да излезе между вас ,не съм сигурен ама по добре я остави намира и се надявай че тя ще те покани . Успех!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ми извикай я и си поговори с нея...все пак тя няма да те изяде

Преди няколко дни открих, че има профил в сладур и там й писах, че много я харесвам (беше анонимно) и някфи такива. И после (след като реших, че е тъпо по нета) сестра ми написа една бележка до Цвети с подател gotin_sexy_pi417 (така се бях писал в сладур), в която пишеше, че я кана в събота да излезем. Но след като разбрах от една моя съученичка, че Цвти не си влиза в профила в сладур, реших, че може да съм я изплашил с бележката, която бутнах в раницата й и затова вчера в час по английски й написах на едно листче, че аз съм gotin_sexy_pi417 и че и преди съм и писал, но в сладур. Написах й, че много я харесвам и цитарах припева на песента на SAVAGE GARDEN-TO THE MOON AND BACK. След като написах белажката я дадох на съученичката ми, която седи до мен да я прочете и да си каже мнението. Когато я прочете ми каза, че става и мога да я дам на Цвети. Когато я попитах дали е сигурна тя се извика "Давай я бе!", стана от чина и я стовари върху чина на Цвети.
    И после Ц почна да ме отбягва, не искаше да отидем заедно за закуски като правим обикновено
    Вечрта й се обадих и я попитак дали иска да се видим и тя ми каза, че сега не може, защото гледа филм. Попитах я дали иска да се видим днес, но тя ми каза: "Ники, утре ще си имам работа, затова до понеделник." И ммсля днес вечерта да й се обада и ако каже, че си е свършила работата да й предложа да излезем, а ако не е да я поканя да се видим утре.

Виждаш ли сега,че подписа ти е неуместен Не става да кажеш,квото ще да става А по темата,ами мисля,че си постъпил глупаво с бележката,не можа ли просто да я поканиш някъде(като приятели) и тогава да й кажеш всичко
    нямам повод да сънувам....

Ае Пич мноо си зле уе .Кви са тия детинщтини с белжчици и цитати от песнички . мноо ясно че момичето до теб ще реагира така нали жените се развиват по бързо от нас. щом неможеш да говориш с момичето което харесваш значи не ставата един за др я си помисли сядате на кафе и нямаш кво да и кажеш и по добре стига си я тормозил с постояно званене, от това няма по тъпо

Трябвало е вместо бележката, да се изтресеш ти в/у чина и да и го кажеш директно в очите. Малко тъпичко с тия бележчици, дамз. Нищо, пробвай да опрайш нещата.

Направих го тва с цитата, защото мислех, че е романтично, а нали уж мимичетата си падат по тея неща.
    А преди малко й се обадих и тя ми каза, че си е свършила работата, но не й се излиза. Като я попитах за утре, тя ми каза, че ако реши да излезе ще ми пише смс.
    Няколко пъти вече се опитвам да я поканя да излезем и да се видим,но тя все ми отказва. Ако излезем някъде заедно, мисля, че ще мога да и кажа някои неща.
    А според вас жалко ли ще изглежда, ако й кажа "Цвети, поне ми дай шанс, сигурен съм, че няма да съжаляваш."?

Достатъчно си се изложил!
    Заеби я!
    NEXT!
    Light The Universe

Моят съвет е:
    Стига си и звънял! Няма смисъл- докато ти и се натискаш, тя няма да ти обърне внимание. Не всички момичета харесват романтиката,но мисля че всички мразят някой да им досажда. С извинение,ама в момента ти правиш точно това. + това се унижаваш. Не си струва заради момиче.

Ако пък ти харесва да те разиграват обади и де пак и и кажи нещо от сорта: "Цвети, искам да излезем,за да ми разясниш нещата. Искам или ясен отказ или съгласие.Не очаквам нищо от теб."

И все пак- бъди мъж, а не хлапе!!
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Град
    tuk i tam
    kfi sa teq gluposti -elitna ne elitna - tova e typo i go ima samo u amerikanskite teen komedii.ina4e prodeloji i i sh razbere6 dali te haresva ili ne.ako ne prieme ni6to nqa da izgubi6 6toto nali znae6- ne moje6 da izgubi6 ne6to koeto nikoga ne si imal \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си