- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче и........
Хм..тфа с тия елитни и не-елитни нещо не ми харесва ама както и да е
Мисля че най-добрия начин да разбереш дали те харесва или не е като просто и кажеш че ти харесва и да видиш реакцията и![]()
just a kid۵
Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
Преди няколко часа гледах един романтичен филм, който ме мотивира и й се обадих. Казах й "Цвети, моля те сега ела в училището, защото искам да ти кажа нещо важно". Тя се съгласи и аз си взех колелото и отидох до уреченото място.
Като се видяхме тя ме пита какво толко важно искам да й кажа и аз и казах какво всащност чувствам и мисля.
И тя ми каза, че много ме харесва, но само като приятел и от както разбра, че я харесвам погледа й върху мен се бил променил.
И мисля да се опитвам да я карам да излизаме и да я целуна в първия удобен случай. Идеята добра ли е?
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Ами кат се научиш че се пише сЪученичка тогава може и да тръгне с теб![]()
А утре като я вида в даскалото какво да й кажа? Как да се държа с нея след този разговор?
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
в какъв смисъл "променил"Код:И тя ми каза, че много ме харесва, но само като приятел и от както разбра, че я харесвам погледа й върху мен се бил променил
Ми каза, че знае какво е да харесваш някой, без той да ти обръща внимания и мисли, че ще е по-добре да я оставя на мира и тя да ме остави, че да мога да я забравя и някакви такива ми ги говори.
А утре какво да й кажа като я вида или по-добре да не й обръщам внимание и да чакам тя да ме заговори или нещо друго?
Моля ви кажете ми какво да правя
остави я на мира. не те харесва за личен приятел, т.е. любим (гадже е циганска дума). търси друга.
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!