.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Хм..тфа с тия елитни и не-елитни нещо не ми харесва ама както и да е
    Мисля че най-добрия начин да разбереш дали те харесва или не е като просто и кажеш че ти харесва и да видиш реакцията и
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Моят съвет е:
    Стига си и звънял! Няма смисъл- докато ти и се натискаш, тя няма да ти обърне внимание. Не всички момичета харесват романтиката,но мисля че всички мразят някой да им досажда. С извинение,ама в момента ти правиш точно това. + това се унижаваш. Не си струва заради момиче.

Ако пък ти харесва да те разиграват обади и де пак и и кажи нещо от сорта: "Цвети, искам да излезем,за да ми разясниш нещата. Искам или ясен отказ или съгласие.Не очаквам нищо от теб."

И все пак- бъди мъж, а не хлапе!!

Преди няколко часа гледах един романтичен филм, който ме мотивира и й се обадих. Казах й "Цвети, моля те сега ела в училището, защото искам да ти кажа нещо важно". Тя се съгласи и аз си взех колелото и отидох до уреченото място.
    Като се видяхме тя ме пита какво толко важно искам да й кажа и аз и казах какво всащност чувствам и мисля.
    И тя ми каза, че много ме харесва, но само като приятел и от както разбра, че я харесвам погледа й върху мен се бил променил.
    И мисля да се опитвам да я карам да излизаме и да я целуна в първия удобен случай. Идеята добра ли е?
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Guest
    Ами кат се научиш че се пише сЪученичка тогава може и да тръгне с теб

А утре като я вида в даскалото какво да й кажа? Как да се държа с нея след този разговор?
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Код:
    И тя ми каза, че много ме харесва, но само като приятел и от както разбра, че я харесвам погледа й върху мен се бил променил
    в какъв смисъл "променил"

Guest
    Ми каза, че знае какво е да харесваш някой, без той да ти обръща внимания и мисли, че ще е по-добре да я оставя на мира и тя да ме остави, че да мога да я забравя и някакви такива ми ги говори.
    А утре какво да й кажа като я вида или по-добре да не й обръщам внимание и да чакам тя да ме заговори или нещо друго?
    Моля ви кажете ми какво да правя

остави я на мира. не те харесва за личен приятел, т.е. любим (гадже е циганска дума). търси друга.
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си