- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче и........
Преди няколко дни открих, че има профил в сладур и там й писах, че много я харесвам (беше анонимно) и някфи такива. И после (след като реших, че е тъпо по нета) сестра ми написа една бележка до Цвети с подател gotin_sexy_pi417 (така се бях писал в сладур), в която пишеше, че я кана в събота да излезем. Но след като разбрах от една моя съученичка, че Цвти не си влиза в профила в сладур, реших, че може да съм я изплашил с бележката, която бутнах в раницата й и затова вчера в час по английски й написах на едно листче, че аз съм gotin_sexy_pi417 и че и преди съм и писал, но в сладур. Написах й, че много я харесвам и цитарах припева на песента на SAVAGE GARDEN-TO THE MOON AND BACK. След като написах белажката я дадох на съученичката ми, която седи до мен да я прочете и да си каже мнението. Когато я прочете ми каза, че става и мога да я дам на Цвети. Когато я попитах дали е сигурна тя се извика "Давай я бе!", стана от чина и я стовари върху чина на Цвети.
И после Ц почна да ме отбягва, не искаше да отидем заедно за закуски като правим обикновено
Вечрта й се обадих и я попитак дали иска да се видим и тя ми каза, че сега не може, защото гледа филм. Попитах я дали иска да се видим днес, но тя ми каза: "Ники, утре ще си имам работа, затова до понеделник." И ммсля днес вечерта да й се обада и ако каже, че си е свършила работата да й предложа да излезем, а ако не е да я поканя да се видим утре.
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL