.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Квартала

Фитнес(за момиче)

Имам няколко въпроса, понеже досега не съм ходила никога на фитнес(на 17 съм), но мисля да почна от другата седмица...
    Та въпросите са ми:
    1)Колко дена седмично е препоръчително да се ходи, ако искаш да свалиш килограми и да се стегнеш малко?
    3)Трябва ли да спазваш някакъв определен режим на хранене?
    3)Прочетох във една тема, че като си момиче и ходиш на фитнес сама те гледат странно, защо?В смисъл аз ако тръгна, нямам с кого да ходя
    Това е, благодарна ще съм на всички които ми отговорят!
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Това е супер, че си решила да ходиш на фитнес аз от доста по рано ходя и в това няма нищо лошо,даже напротив. Първо ако найстина искаш да тренираш си вземи треньор той ще ти направи пълна хранителна програма и ще ти обясни на какво и по колко време да седиш.Даже ти препоръчвам THE GYM това е най-добрият фитнес ... а относно
    Прочетох във една тема, че като си момиче и ходиш на фитнес сама те гледат странно, защо?В смисъл аз ако тръгна, нямам с кого да ходя
    това не е така абсолютно не е така ,
    спокойно и приятни тренировки

Кампанията на Unicef2005

Marilyn Manson

Мисля, че темата се изчерпа с предишния пост (напълно съм съгласен с написаното).

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Мисля, че темата се изчерпа с предишния пост (напълно съм съгласен с написаното).
    Ами да то общо взето е това иначе е супер,че смяш да почваш да тренираш!

Кампанията на Unicef2005

Marilyn Manson

Искам и аз съвет! Във форума на едно друго място ме помислиха за момче, ама не съм Значи аз ходя на фитнес от доста отдавна, но ми се наложи да спра заради училището... И сега вече ходя по 3 пъти от 2 месеца, като отначало свалях, ама напоследък качвам Никога не съм могла да се ограничавам особено в храната, просто смених вида, обаче наистина не знам как да спра това, щото не мисля, че е нормално, а мускулна маса не ми трябва чак толкова, просто малко искам да поизчистя това-онова...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
    Това е супер, че си решила да ходиш на фитнес аз от доста по рано ходя и в това няма нищо лошо,даже напротив. Първо ако найстина искаш да тренираш си вземи треньор той ще ти направи пълна хранителна програма и ще ти обясни на какво и по колко време да седиш.Даже ти препоръчвам THE GYM това е най-добрият фитнес ... а относно
    Прочетох във една тема, че като си момиче и ходиш на фитнес сама те гледат странно, защо?В смисъл аз ако тръгна, нямам с кого да ходя
    това не е така абсолютно не е така ,
    спокойно и приятни тренировки
    Какво разбираш под добър фитнес?

най-добрата фитнес зала ...и не се уповава на моето мнение, а е факт

Кампанията на Unicef2005

Marilyn Manson

Green_Moon

можеш да намериш отговор на всичките си въпроси тук: http://sporten-forum.hit.bg

не се притеснявай, никои не се е родил научен!
    Всичко се постига с много труд и упоритост!
    Дерзай и успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си