Цитирай Първоначално написано от honda^
Цитирай Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
Да аз съм приживял и само едно мога да ти кажа трябва да го гониш момчето защото и аз постъпих така! Тя ми звънна и аз и казах че не искам нищо с нея и когато наи после осъзнах чувствата си тя вече беше заминала за друг град без една дума само с едно съобщения в чат-а: Здравеи. Днес аз си заминавам и повече няма да ме видиш. Аз те обичах но ти развали всичко между нас . Тка че само мога да ти кажа да отидеш право при него и да му кажеш най-съкровенните си чувства преди да е стаало късно!
тя го е направила, но ефекта е бил такъв, 4е след това се е правел, 4е не я познава. (4ети малко по-внимателно)
И двамата четете малко по-внимателно, хаха
Той спря да...общува...с мен, когато приятелката му се върна. Беше за шест месеца в Англия, ако не се лъжа...не ми отговори няколко пъти и се сетих каква е работата. По принцип той ме търсеше.
После случайно го срещнах, говорихме си както преди, реших, че аз съм си измислила нещо...питах го какво му е станало, че с месеци не ме е потърсил, той измести темата.
Минаха няколко дни, пак го видях и нещо ми прекипя отвътре, казах неща, които сигурно са му прозвучали много силно...И той, разбира се, се отдръпна от мен.
Оттогава не сме говорили. Нищо не съм му споменавала за някакви чувства и т.н.